Fodbold

VELKOMMEN TIL RIF

Ringkøbing Idrætsforening består af både bredde og elite (Eliten er lagt over i den selvstændige forening Ringkøbing Fodbold). Men hensigten er, at vi udadtil er én klub.

Fodbold er vores altoverskyggende aktivitet. Men lige så stille er der også ved at komme gang i atletikken på Kongevejens Stadion. Et par ihærdige piger arbejder herpå.

Ringkøbing Idrætsforenings bestyrelse arbejder hele tiden på at skabe et godt miljø for frivillige og medlemmer. Vi er helt klar over, at et miljø der ikke fungerer, trækker ikke spillere eller frivillige til klubben. Vi er også helt klar over, at hvis vi ikke har bredden med lige fra U6 og op til U19, får vi heller ikke en Elite, der kan begå sig i hverken 3.division, som lige nu er målet eller 2. division, som vi tidligere har spillet i.

Frivillige
Hele grundlaget for vores forening er frivillighed. Det være sig bestyrelsesmedlemmer, trænere, ledere og andre med nær tilknytning til klubben, der gør et stort stykke arbejde.

Jeg har en måske en naiv tanke, at der dukker mange nye frivillige op de nærmeste år. Det får vi brug for. Særlig de yngre håber jeg på, at de dukker op og deltager i fællesskabet.

Har du lyst og tid til at lave et stykke frivilligt arbejde i Ringkøbing Idrætsforening, er du meget velkommen. Det gælder både store og små opgaver. Det kan være flere gange om ugen, 1 gang hver 14. dag. Ja du bestemmer selv omfanget. Henvend dig via hjemmesiden, nogen du kender i klubben eller på anden måde.

Sponsorer
Vi kan heller ikke komme udenom vores sponsorer. Havde vi ikke dem, havde vi ikke de faciliteter og aktivitet vi har i dag. Derfor er det også vigtig for os, at vores sponsorer tilfredse med klubbens indsats, og får de noget for pengene. Og Ikke mindst, handler vi lokalt?

Vi arbejder under vores motto: Vestjysk Fællesskab

Henning Bro
formand