Ungdommen stråler i Ringkøbing IF

Mens det desværre blev til nederlag for både 2. Division og Jyllandsserien, så har vi rigtig mange andre ting, vi kan glæde os over i Ringkøbing IF i øjeblikket.

For nede i ungdomsrækkerne kan vi nemlig glæde os over, at der i den seneste tid er lavet nogle fremragende resultater.

Starter vi nede i U12, så har holdet leveret nogle flotte resultater i Golden League Sølv. For to uger siden besejrede man Esbjerg fB’s U12 bedste hold med hele 5-0, hvor sejren måske var et mål eller to for stor, men ikke desto mindre fortjent. Og i weekenden hentede man så en 3-2 sejr over SUB Sønderborg, hvilket betyder, at holdet er meget tæt på at sikre oprykningen til Guld-rækken.

En række over – i U13 – har Ringkøbing IF også leveret rigtig fine præstationer i Liga 1, hvilket er det højeste, holdet kan spille i. Her har holdet blandt andet spillet uafgjort mod både Horsens fS og Silkeborg IF, og efter otte kampe ligger holdet på en flot tredjeplads. Man har dog spillet en kamp færre end Horsens fS på andenpladsen, og vinder man den, så kan man altså placere sig på en imponerende andenplads mere end halvvejs igennem sæsonen.

Også i U14 Liga 1 leverer Ringkøbing IF exceptionelle præstationer. Her er modstanderne blandt andet OB, FC Midtjylland, Esbjerg fB, Haderslev FK og Vejle B, hvis seniorhold alle sammen spiller i Superligaen. Ikke desto mindre ligger holdet på en fjerdeplads, og også her har man spillet en kamp færre end FC Midtjylland på andenpladsen, som man kan overhale med en sejr.

Og lige præcis FC Midtjylland mødte Ringkøbing IF faktisk for to uger siden, og for første gang nogensinde kunne Ringkøbing IF trække sig sejrsrigt ud af et opgør imod samarbejdsklubben fra Ikast. Sejren her bliver også kun mere imponerende, når man tænker på, at flere tidligere spiller fra Ringkøbing IF faktisk spillede på det FC Midtjylland-mandskab, man besejrede med 4-2.

Herefter hopper vi en tur op til U17 Liga 1, som er halvvejs igennem deres sæson. Her ligger holdet også på en fjerdeplads, og med kun et point op til andenpladsen, er der også her mulighed for en placering helt i toppen af rækken. U17 har desuden også besejret hold som Haderslev FK, Esbjerg fB og senest Vejle B.

Ungdomsholdet der ligger bedst af alle er dog U19 Liga 1, der er på en delt førsteplads i deres række halvvejs igennem sæsonen. Efter syv kampe har holdet kun tabt en enkelt kamp, og her er det samtidig vigtigt at tænke på, at flere U19-spillere har spillet for Jyllandsserien i denne sæson, og det gør på ingen måder resultaterne i egen række mindre imponerende.

Så efter en weekend hvor seniorholdene desværre ikke hev nogle point ind på kontoen, så kan vi glæde os over, at fremtiden i Ringkøbing IF ser rigtig lys ud.