U13-mandskabet i dramatisk pokalsemifinale

Ringkøbing IF’s talentfulde U13-mandskab sluttede søndag sæsonen af med en pokalsemifinale mod Randers Freja FC, og de to hold gav hinanden en spændende og dramatisk kamp, som måtte afgøres i en straffesparkskonkurrence – her var Randers-mandskabet bedst og vandt 6-4 efter 1-1 i den ordinære spilletid.

- Vi førte ellers 1-0 90 sekunder inden slutfløjtet, og så fik Randers et straffespark, som, set med RIF-briller, ikke var det største af sin slags, siger Brian Fredslund, som dog roste RIF-mandskabet efter en flot kamp.

- Med den sene udligning og efterfølgende nederlag i straffesparkskonkurrencen, græder man med det ene øje, men i det andet øje var der smil, for spillerne leverede en rigtig flot kamp, hvor vi lykkedes med vores taktik. Derudover arbejdede spillerne benhårdt hele kampen, lyder det rosende fra Brian Fredslund.

Der var muligheder for at score yderligere i den ordinære kamp, blandt andet på et par friløbere, men effektiviteten manglede i de afgørende sekvenser.

- Det var sidste opgave i denne sæson, og til august tager vi fat igen, nu som U14-hold, og vi skal spille i Liga 2 A, som er det næsthøjeste niveau på årgangen, fortæller Brian Fredslund, som skal i gang med sin tredje sæson i spidsen for den talentfulde årgang 07