Næsten 100 fodboldglade børn fejrer jubilæum

I den kommende uge er Ringkøbing IF for 25. gang vært for DBU´s fodboldskole, og de 24 år af dem har det været med Poul Jensen som et centralt og vigtigt omdrejningspunkt.

- Vi bliver lidt færre i år, hvilket nok skyldes Corona, men alle kan se frem til en uge præget af glæde, leg, venskaber og samvær, fortæller Poul Jensen, som ikke kun arbejder med fodboldskolen – lørdag var han som holdleder med til at hente tre vigtige point, da 2. divisionsholdet vandt 2-1 i Slagelse.

- Det har selvfølgelig givet lidt ekstra arbejde på grund af Corona – så vi kører for eksempel ikke med samlinger for fodboldskolespillerne hver morgen. I stedet guides de direkte ud til de baner, hvor de skal være sammen med gruppen. I forhold til spisning er der også taget de nødvendige forholdsregler, og der bliver heller ikke taget holdfoto i år, fortæller Poul Jensen.

Han er dog sikker på, der venter både spillere og trænere en stor oplevelse i løbet af ugen, og der har ikke været problemer med at finde de nødvendige trænere og assistenter.
- Tværtimod faktisk, og det er dejligt med den opbakning, hvilket vi blandt andet kvitterer for med morgenmad hver dag samt en grillaften torsdag efter den klassiske træner/assistent-kamp, siger Poul Jensen.

DBU´s fodboldskole kører fra mandag til fredag mellem klokken 9.00 og 15.00 på Ringkøbing IF´s baner.