Mogens Skaaning Madsen hædres for sit frivillige arbejde i Ringkøbing IF

I går aftes var Mogens Skaaning Madsen et smut forbi Aulum, da DBU Jylland afholdte årsmøde for Region 2, og det var der en helt speciel grund til. 

Mogens Skaaning Madsen var nemlig blevet indstillet til Gør en Forskel-prisen af Ringkøbing IF, hvor kriterierne for prisen er: 

  • Personer, der har virket i klubben i mindst 10 år, og som i deres virke altid har været et eksempel til efterfølgelse
  • Personer, der har virket på børne- og ungdomsområdet, er meget velegnede.
  • Man må ikke have fået løn for sit virke i klubben. 

De kriterier udfylder Mogens Skaaning Madsen til fulde. 

”Mogens Skaaning Madsen har gennem en menneskealder ydet sit allerbedste for RIF i forskellige sammenhænge. I sine ungdomsår som fodboldspiller og siden 1970’erne som mangeårigt bestyrelsesmedlem og –formand,” siger bestyrelsesformand i Ringkøbing IF, Andreas Leidesdorff, der også anerkender Mogens Skaaning Madsens indsats som leder for tirsdagsholdet, der sørger for, at klubben kan køre som en velsmurt maskine. 

”Klubben vil ikke kunne fungere uden vores yderst værdsatte tirsdagshold. Er der én, der om nogen gør en forskel, så er det Mogens Skaaning Madsen og hans tirsdagshold,” konstaterer Andreas Leidesdorff 

Det var DBU Jylland enige i, og derfor blev Mogens Skaaning Madsen i går overrakt et flot diplom samt en check på kr. 4.000,-. 

Stort tillykke til Mogens med den fuldt fortjent præmie! 

På billedet nedenunder ser man desuden, da Mogens Skaaning Madsen har fået overrakt præmien.