Wael stopper til sommer i Ringkøbing

Ringkøbing IF har valgt ikke at forlænge aftalen med cheftræner Nicolai Wael, når aftalen udløber til sommer. Der resterer endnu ½ år af kontrakten, så klubben skal nu i gang med at finde en afløser efter 4 ½ år med Wael ved roret.

”Nicolai har gennem årene været med til at præge klubben og ikke mindst holdets spillestil i en positiv retning, og det har også båret flotte resultater med sig, så vi kan kun være yderst tilfredse med hans foreløbige tid i Ringkøbing. Men vi har samtidig også vurderet, at det er tid til et trænerskifte efter så mange år. Nu venter der et spændende forår i nedrykningsspillet, og her er vi sikre på, at Wael og spillerne vil gøre deres allerbedste for at sikre overlevelse i 2. division”.

Cheftræneren har rykket Ringkøbing fra danmarksserie til 2. division og formåede også at bringe holdet i oprykningsspillet et par gange. I denne sæson drejer det sig dog om den anden ende, så her har Wael og klubben en stor udfordring.

”Jeg har været ekstrem glad for mit ophold i det vestjyske, som har budt på en kombineret aftale med fodbold og deltidsarbejde ved Onecollection. Begge arbejdsgivere har givet mig gode rammer til at finde den bedste udgave af mig selv, så det har langt hen ad vejen været en fornøjelse, men en træner er også kun på gennemrejse, og den slutter så for mit vedkommende til sommer i Ringkøbing”, fortæller Nicolai Wael.

Giv Wael et like som foreløbig tak.