Vigtig opgave i Midtjylland

RIF indleder tirsdag aften nedrykningsspillet med en udekamp mod Herning Fremad, og vurderet ud fra en testkamp inden forårssæsonen venter der et tæt opgør.

1-1 stod der nemlig efter testkampen, men denne gang har kampens betydning en anderledes klang.

- Det er en vigtig kamp for begge klubber - vi kan med en sejr øge afstanden til nedrykningspladserne, mens Fremad omvendt kan bringe sig selv ind i kampen om overlevelse, hvis de henter tre point, så der er meget på spil, siger RIF-cheftræner Claus Christiansen.

Opgøret spilles på kunstgræs på Fremads anlæg i det vestlige Herning, og gæsterne har styr på den modstander, der venter i det midtjyske.

- Vi ved, hvordan Fremad spiller, og vi er bevidste om, at de i Thomas Lauridsen har en meget dygtig angriber. Vi kender opgaven, så det handler om at løse den ud fra de aftaler, vi har lavet i vores gameplan, siger Claus Christiansen.

Han glæder sig blandt andet over, at Mikkel Holk efter en længere kamppause er tilbage i truppen, og det samme er Klaus Moesgaard.

RIF stiller med følgende trup: Simon Brogaard, Brian Andersen, Casper Jessen, Mads Dahl, Magnus Ulrich, Mikkel Kjeldstrup, Anders Vesterbæk, Anders Vestergaard Larsen, Klaus Moesgaard, Kristian Bilberg, Mikkel Holk, Johan Søndergaard Larsen, Andreas Lauridsen, Lennard Lauridsen, Lauge Olesen og Dennis Juelsgård.

Opgøret i Herning fløjtes i gang klokken 19.00