Fremragende første halvleg var nok til storsejr

Lørdag eftermiddag gæstede Ringkøbing IF Viby i det sydvestlige hjørne af Århus, og både Tobias Plauborg Jensen og Klaus Moesgaard var med i gæsternes startopstilling til et opgør, som endte med en sikker og fortjent 6-1 sejr til udeholdet.

Ændringerne i startformationen betød blandt andet, at Tobias Plauborg Jensen tog plads på den defensive midtbane, mens Dennis Juelsgård blev skubbet længere frem på banen, og i de første 45 minutter virkede det forholdsvis fornuftigt, som fremragende kaldes i Vestjylland.

Ved pausen førte et velspillende RIF-mandskab nemlig med hele 4-0, og det var Klaus Moesgaard, som åbnede scoringen allerede efter tre minutter, da han køligt afsluttede et smukt angreb, hvor Andreas Lauridsen havde næstsidste fod på.

Scoringerne blev ikke dårligere, som halvlegen skred frem, og 2-0 målet sørgede Kasper Nissen for, da han behandlede Lennard Lauridsens ydersideaflevering efter fortjeneste.

For en uge side var Dennis Juelsgård uheldig med sit brændte straffespark mod Tarup/Paarup, men på kunstgræsset i Viby tog han revanche på smukkeste vis - først headede han Tobias Plauborg Jensens præcise indlæg i nettet, og lige inden pausen øgede han til 4-0 med en signaturafslutning i form af et direkte frispark banket op i målhjørnet.

Og han var ikke færdig endnu - i begyndelsen af anden halvleg fremtvang Klaus Moesgaard et straffespark, præcis som mod Tarup/Paarup, og igen skulle Dennis Juelsgaard sparke, præcis som mod Tarup/Paarup.

Denne gang var Dennis Juelsgård sikkerheden selv, da han tørt sparkede bolden i nettet til en 5-0 føring, som også tog en del af intensiteten ud af opgøret.

Gæsterne var tilfredse, kørte bolden fornuftigt rundt og skabte også muligheder, mens hjemmeholdets eneste glæde i de sidste 45 minutter var en reducering på en standardsituation.

Den snert af glæde tog indskiftede Johan Søndergaard Larsen toppen da, da han efter en letbenet og elegant solotur sparkede RIF-mandskabet i front med 6-1 kort før slutfløjtet.

Stærk præstation af et RIF-mandskab, som dermed igen fik brug for sejrssangen.