Vendsyssel FF bliver modstander i Sydbank Pokalen

Fredag blev der trukket lod til første runde i Sydbank Pokalen, og med i bowlen var alle hold fra NordicBet Ligaen og ned.

Det inkluderede også de tre Superliganedrykkere fra Esbjerg fB, Silkeborg IF og Hobro IK, men Ringkøbing IF undgik dog de tre klubber.

I stedet er der nordjysk modstand i skikkelse af NordicBet-klubben Vendsyssel FF, som i slutningen af sidste sæson fyrede cheftræner Johnny Mølby.

I dag står Lasse Stensgaard og David Olsen i spidsen for 1. divisionsklubben, som forleden fik Core Sports Capital fra Schweiz ind i ejerkredsen - det schweiziske fodboldselskab har købt aktiemajoriteten i Vendsyssel FF, der har ambitioner om at blive en fast del af top-10 i Danmark.

- Det er altid spændende at møde en modstander fra et højere niveau, og det kan give god læring til de unge i truppen, siger RIF-cheftræner Claus Christiansen.

Opgøret skal spilles mellem den 1. og 3. september, og Ringkøbing IF har som lavest rangeret mandskab fordel af hjemmebane på Green Arena.

- Vi vil da gerne gå videre i Sydbank Pokalen, men vi er bevidste om, at der venter os en meget svær opgave, siger Claus Christiansen.