Vaido Vildmarksbad er ny sponsor i Ringkøbing IF

VAIDO VILDMARKSBAD

Vi er glade for at kunne meddele, at Vaido Vildmarksbad er ny bronzesponsor i Ringkøbing IF de kommende sæsoner.

Vaido Vildmarksbad blev grundlagt for tre år siden, og som navnet indikerer, så startede firmaet med at lave vildmarksbade i træ, men som årene er gået, er virksomheden blevet større, og nu laver man blandt andet luksus vildmarksbade, shelters, saunaer og hytter.

Vi byder Vaido Vildmarksbad velkommen med en konkurrence, hvor én heldig person i Ringkøbing-Skjern Kommune kan vinde et vildmarksbad for fem personer for en weekend samt en flaske champagne. Det eneste du skal gøre for at vinde er:

• Like Vaido Vildmarksbad her på Facebook
• Like Ringkøbing IF her på Facebook
• Skrive i kommentarfeltet hvem du vil dele præmien med. Det kan du alt sammen gøre HER.

Konkurrencen løber indtil torsdag klokken 14:00, og Vaido Vildmarksblad, der er beliggende i Tim, glæder sig over at støtte lokalt via Ringkøbing IF.

”Man vil altid gerne støtte i lokalsamfundet. Vi er blevet større i området det sidste år, og vi håber selvfølgelig, at vi kan blive endnu mere synlig blandt kunderne og samtidig give tilbage til området, mens vi gør en forskel for Ringkøbing IF,” lyder det fra Domantas Krumas fra Vaido Vildmarksbad, som faktisk også selv spiller i Ringkøbing IF på U17-holdet.

I Ringkøbing IF glæder man sig også over at have fået Vaido Vildmarksbad ind i netværket, og det er et firma, man kommer til at lave flere sjove ting med.

”Vi er rigtig glade for, at Vaido Vildmarksbad har besluttet sig for at være sponsor herude. Det er et firma, der kommer til at være aktive sammen med os, og til årets sidste hjemmebanekamp i november kan op til fem fans også vinde en plads i et vildmarksbad med alt inkluderet, hvor man nyde en god kamp i perfekte rammer. Det glæder vi os til, og vi ser frem til et godt, langt samarbejde,” lyder det fra en tilfreds sponsor- og eventschef, Lars Bræmer.

Byd Vaido Vildmarksbad velkommen med i Ringkøbing IF!