Update fra Ringkøbing IF's kampe i sidste uge

Seniorholdene spillede hver især to kampe siden sidste update, mens det var de færreste ungdomshold, der var i spil. Herunder får du dog en update fra dem alle sammen.

Jyllandsserien: Jyllandsserien har spillet to kampe siden sidste update. Først spillede man 3-3 hjemme imod Aarhus 1900, der udlignede sent i kampen, og i går blev det så til en 3-2 sejr over Kolding IF takket være to scoringer af Andreas Bonde Jespersen og en af Kasper Søby. Med de fire point ligger Ringkøbing IF fortsat på en fjerdeplads. Næste kamp er på lørdag, hvor man gæster bundproppen fra Hatting-Torsted. Kickoff er klokken 14:00.

Kvindeserie Vest: Kvindeserien har også spillet to kampe siden sidste update. Takket være en sen udligning af Julie Vesterbæk spillede holdet 3-3 hjemme imod AaB, og i weekenden tabte man desværre 2-5 til Romalt IF. Holdet ligger dermed på en 5. plads og har så godt som sikret sig en ny sæson i Kvindeserie Vest. Næste opgør er på mandag hjemme imod Vejgaard. Kickoff er klokken 15:00.

U19 Liga 1: U19 Liga 1 har desværre tabt de seneste to kampe – først 0-2 hjemme imod FS Holstebro og senest 0-7 i Dalum. U19 har dog leveret flere spillere til Jyllandsseriens kampe, og det er selvsagt vigtigt at have med i beregningen. Holdet ligger på en 4. plads og spiller i Tarup-Paarup på mandag. Kickoff er klokken 15:00.

U17 Liga 1: Ringkøbing IF’s bedste U17 hold har ikke været i spil i denne uge. Holdet ligger stadig på en flot 2. plads, og den kommer man i direkte kamp om på lørdag, når man skal en tur til Kolding for at møde rækkens 3. plads. Kickoff til det opgør er klokken 15:00.

U15 Liga 2: Ringkøbing IF’s bedste U15 hold tabte desværre 0-1, da holdet var på besøg i FC Sønderborg i lørdags. Holdet ligger dog stadigvæk på en flot 2. plads, og i morgen tager man imod topholdet fra FC Kolding Nord hjemme i Ringkøbing. Kickoff til det opgør er klokken 11:30.

U14 Liga 1: U14 Liga 1 har heller ikke været i kamp i den seneste uges tid, og derfor er holdet stadig placeret på en flot 4. plads midt i rækken. Holdet spiller i morgen en direkte kamp om 3. pladsen, når man møder Haderslev FK. Kickoff til det opgør er klokken 13:00 hjemme i Ringkøbing.

U13 Liga 1: U13 var i tirsdag på besøg i Egeris for at møde FC Salling, og det endte desværre med et 1-3 nederlag. Det efterlader holdet på en 5.plads, men allerede i morgen kan de spille sig op på en delt 3. plads, når de tager imod Vejle. Kickoff er klokken 11:00.

U12 Golden League: U12 er rykket op på det næsthøjeste niveau i Golden League, og her startede holdet ud med en forrygende sejr. Hele 10-0 besejrede man Silkeborg IF med, og dermed topper Ringkøbing IF rækken. Næste opgør er på mandag, hvor Randers Freja kommer på besøg i Ringkøbing. Kickoff til det opgør er klokken 16:00.