Update fra Ringkøbing IF's kampe i sidste uge

I den forgangne uge blev der spillet masser af kampe for Ringkøbing IF, og herunder kan du læse, hvordan det er gået for nogle af holdene.

Jyllandsserien: I søndags var Jyllandsserien på besøg i Bramming, hvor holdet skulle forsøge at komme tilbage på vindersporet efter tre kampe uden sejr. Det lykkedes desværre ikke, da holdet spillede 2-2, efter man var bagud med 0-2 efter en lille halv time. Ringkøbing IF’s mål blev desuden scoret af U19-spillerne Christian Pinholt og Elliot Baliti. Med det uafgjorte resultat ligger Jyllandsserien placeret midt i rækken på en fjerdeplads. Næste opgør er på torsdag, hvor topholdet fra Aarhus 1900 gæster Green Arena. Kickoff er klokken 13:00.

Kvindeserie Vest: I torsdags var Ringkøbing IF’s Kvinder på besøg i Tjørring, og her blev det til en fornem 3-1 sejr efter to scoringer af Sophie Hebroe og en enkelt af Amanda Holbøll. Med sejren er Ringkøbing IF nu placeret på en femteplads med seks point ned til nedrykningsstregen og fire point op til fjerdepladsen, som er den erklærede målsætning. Næste opgør for Kvinderne er ligeledes på torsdag, hvor rækkens tophold fra AaB kommer på besøg. Kickoff er klokken 13:30.

U19 Liga 1: Ringkøbing IF’s bedste U19 hold spillede ikke i sidste uge, men i denne uge venter der to kampe. Den første er allerede i morgen, hvor der skal spille topkamp imod Holstebro på hjemmebane. Ringkøbing IF er placeret på tredjepladsen med 17 point, mens Holstebro topper rækken med 21 point. Kickoff til det opgør er klokken 19:00.

U17 Liga 1: Ringkøbing IF’s bedste U17 hold tog imod Esbjerg fB’s sidste tirsdag, og her blev det til en rigtig flot 4-1 sejr. Med sejren har holdet konsolideret sin andenplads i rækken, hvor man har fem point op til topholdet, der dog har spillet en kamp mindre, og otte point ned til tredjepladsen, der har spillet to kampe færre. U17 Liga 1 spiller ikke kampe i denne uge.

U14 Liga 1: Ringkøbing IF’s U14 Liga 1 tog i fredags imod Hedensted IF. Allerede efter fem minutter kom Ringkøbing IF bagud, men efter lidt over en halv time fik man udlignet til 1-1, hvilket også blev kampens resultat. Med kun to kampe tilbage ligger holdet solidt placeret på fjerdepladsen i midten af tabellen. U14 Liga 1 spiller heller ikke nogle kampe i denne uge.

U13 Liga 1: I lørdags tog Ringkøbing IF’s U13 Liga 1 imod Aabyhøj og takket være to scoringer af Christian Spørring hentede Ringkøbing IF en 2-0 sejr. Med sejren ligger holdet på en fjerdeplads, og man kan endda komme op på en delt tredjeplads, da man har spillet en kamp mindre end holdene over sig. Den kamp bliver spillet i Egeris i aften, hvor Ringkøbing IF skal møde FC Salling. Kickoff til det opgør er klokken 19:00.

U12 Golden League: Tredje gang var lykkens gang for U12 i Golden League, da holdet sikrede sig oprykning til guld-niveauet, som er det næsthøjeste. Her venter der nu tre svære kampe imod Holstebro, Randers Freja og Silkeborg IF. Den første af disse bliver spillet i Silkeborg på søndag, hvor kickoff er klokken 11:00.