Update fra Ringkøbing IF's kampe

Der er ikke blevet spillet mange kampe i Ringkøbing IF, men du kan læse mere om dem, der blev spillet herunder.

Serie 1: Det endte desværre med et smalt 2-3 nederlag, da Ringkøbing IF i lørdags besøgte Esbjerg IF 92, hvor Elliott Baliti og Christian Abildgaard stod for Ringkøbing IF’s mål. Nederlaget betyder, at Ringkøbing IF er henvist til rækkens andenplads, inden man på mandag tager imod Bramming B. Kickoff her er klokken 19:00.

Kvindeserie Vest: Det endte desværre også med et snævert nederlag til Ringkøbing IF’s bedste kvindehold, der tabte 0-1 på hjemmebane imod Holtet IF. På trods af nederlaget har holdet allerede sikret en ny sæson i Kvindeserie Vest i det nye år. Næste modstander for Ringkøbing IF er VSK Aarhus, som man møder på udebane lørdag klokken 14:00.

U19 Liga 1: U19 Liga 1 har ikke været i kamp i sidste uge, men i denne uge venter der to kampe imod Silkeborg IF. I morgen klokken 19:00 spiller man i Silkeborg, og lørdag klokken 14:00 bliver opgøret i Ringkøbing fløjtet i gang.

U17 Liga 1: U17 har ikke været på spil i denne uge, men det skal man på søndag, når man skal møde Vejle B på udebane. Denne kamp fløjtes i gang klokken 12:00.

U15 Liga 2: Ringkøbing IF’s bedste U15 hold har ikke heller været i kamp i denne uge, men det skal de på lørdag, hvor der venter en tur til Hobro IK. Den kamp fløjtes i gang klokken 15:15.

U14 Liga 2: U14 Liga 2 har heller ikke været i kamp, men det skal de allerede på torsdag, når der venter et lokalbrag imod FS Holstebro. Den kamp spilles i Ringkøbing og fløjtes i gang klokken 18:30.

U13 Liga 1B: U13 Liga 1B har heller ikke spillet i den netop overståede uge, og holdets næste kamp er først den 10. november, hvor man på hjemmebane tager imod Thisted FC. Kickoff her er klokken 11:00.