Update fra Ringkøbing IF's kampe

Der har været rigtig mange RIF-kampe på programmet i sidste uge, hvor flere hold har spillet to opgør hver. Heldigvis er det også blevet til en masse point, og det kan du læse mere om herunder.

Serie 1: For første gang i sæsonen led Serie 1 et nederlag i weekenden, da holdet tabte 0-2 på hjemmebane imod Sædding-Guldager IF. I skrivende stund topper holdet dog stadig rækken med en bedre målscore end Brande IF. Næste opgør for Serie 1 er på mandag, når Spangsbjerg IF kommer på besøg. Den kamp fløjtes i gang klokken 19:00.

Kvindeserie Vest: Ringkøbing IF’s bedste kvindehold har spillet to kampe i den netop overståede uge. I torsdags hentede man en flot 1-0 sejr i Vejgaard, og i søndags spillede man så 1-1 på udebane imod Søften GF. Dermed er holdet ubesejret i tre kampe i træk, og på søndag skal de forsøge at øge det til fire, når topholdet fra Aalborg Freja gæster Ringkøbing. Kickoff her er klokken 16:00.

U19 Liga 1: Der var topopgør i Herning i fredags, da Ringkøbing IF gæstede Herning Fremad. Desværre endte det med en 0-3 nederlag for Ringkøbing IF, der dog stadig ligger fint til på en 3. plads i rækken. Næste kamp for holdet er tirsdag den 24. september, hvor turen går til Silkeborg. Her er kickoff klokken 19:00.

U17 Liga 1: U17 Liga 1 har spillet to kampe i den forgangne uge, og det har kastet seks point af sig. Først vandt man 1-0 på udebane imod AH IF på mål af Kristian Mejling Børgesen Kristensen, og i weekenden blev FC Skanderborg besejret med 3-2 efter scoringer af Mathias Sloth Janneck, Zacharias Sørensen og Kristoffer Skaaning Mortensen. På lørdag venter der en ny kamp, når man på hjemmebane tager imod Bredballe IF i en kamp, der fløjtes i gang klokken 13:00.

U15 Liga 2: Ringkøbing IF’s bedste mandskab i U15 har også spillet to gange i sidste uge, og her blev det til fire point. I torsdags besejrede holdet FK Viborg med 2-0 efter scoringer af Rune Kromann og Daniel Glintborg Nielsen, og i weekenden spillede holdet 1-1 imod Thisted FC, hvor Mohammad Alrefai scorede Ringkøbing IF’s eneste mål. På søndag venter der en hjemmebanekamp imod Hobro IK, som fløjtes i gang klokken 14:00.

U14 Liga 2: I lørdags gæstede Ringkøbing IF’s bedste U14 hold topholdet fra Herning Fremad, og det endte med et flot point, da man spillede 2-2. Ringkøbing IF er dermed stadig ubesejret i rækken med en sejr og fire uafgjorte, og på lørdag kan den stime udbygges, når holdet på udebane skal møde HTS. Kickoff er klokken 12:00.

U13 Liga 1B: Ringkøbing IF’s bedste U13 hold startede i weekenden i en ny række i Liga 1B, og her endte det med et enkelt point, da man spillede 1-1 på udebane imod ASA, Aarhus. På lørdag tager holdet imod BIF/HI hjemme i Ringkøbing, og den kamp fløjtes i gang klokken 14:00.