Update fra Ringkøbing IF's kampe

Der var rigtig fine takter for mange hold i Ringkøbing IF i den forgange unge, og det kan du læse mere om herunder.

Serie 1: Ringkøbing IF’s andethold fortsætter de flotte takter i Serie 1, da man lørdag besejrede Bramming B med 3-1. Holdet var godt nok bagud 0-1 ved pausen, men efter scoringer af Elliott Baliti, Mads Jakobsen og Lauge Olesen hev man en ny sejr ind på kontoen. Med sejren topper holdet stadig rækken med 16 point efter seks kampe. Næste opgør er topkamp, når gruppens nummer tre fra Sædding Guldager gæster Ringkøbing på søndag. Den kamp fløjtes i gang klokken 13:00.

Kvindeserie Vest: Ringkøbing IF’s bedste kvindehold fik hentet sæsonens første sejr, da man på fornem vis besejrede et af gruppens tophold fra VSK Aarhus med 2-1. Også her var Ringkøbing IF bagud 0-1, men takket være scoringer af Anna Vestergaard Larsen og Christina Graven Nielsen endte det men flot 2-1 sejr. Med sejren hopper holdet over nedrykningsstregen, og på torsdag skal de så møde det hold, de netop har overhalet, da der venter en tur til Vejgaard. Kickoff til det opgør er torsdag aften klokken 18:30.

U19 Liga 1: U19 Liga 1 tog i lørdags imod Haderslev FK i et opgør, der endte 2-2. Ringkøbing IF ender dog med en skrivebordssejr på 3-0, da gæsterne brugte en ulovlig spiller i kampen, og dermed er man oppe på ti point for fire kampe. Fredag aften skal holdet en tur til Herning Fremad for at spille topkamp med kickoff klokken 19:00.

U17 Liga 1: U17 Liga 1 led desværre et smalt 2-3 nederlag på hjemmebane imod FS Holstebro, hvor Zacharias Sørensen stod for begge Ringkøbing IF-scoringer. Allerede i morgen skal holdet forsøge at komme tilbage på sporet, når man skal en tur til Esbjerg for at møde AH IF. Den kamp fløjtes i gang klokken 19:00.

U15 Liga 2: Ringkøbing IF’s bedste mandskab i U15 har ikke været i spil i weekenden, men på torsdag skal man spille en direkte kamp om 2. pladsen, når man hjemme i Ringkøbing tager imod FK Viborg. Den kamp sættes i gang klokken 19:00.

U14 Liga 2: U14 Liga 2 har heller ikke været i kamp i denne uge, men på lørdag skal holdet en tur til Herning for at møde rækkens tophold fra Herning Fremad. Her fløjtes opgøret i gang klokken 10:00.

U13 Liga 1: For fjerde kamp i træk gik U13 Liga 1 fra banen med en sejr, da man i et topopgør i Holstebro vandt 2-1. Den sejr betød, at holdet sikrede sig adgang til en ny gruppe á otte hold i Liga 1, og her skal man på søndag spille sin første kamp, når man skal møde ASA, Aarhus på udebane. Den kamp sparkes i gang klokken 15:00.