Update fra Ringkøbing IF's kampe

Der var rigtig fine takter for mange hold i Ringkøbing IF i den forgange unge, og det kan du læse mere om herunder.

Serie 1: Ringkøbing IF’s andethold spillede to kampe i sidste uge. Den første var i onsdags, hvor man spillede 1-1 i Ribe takket være en sen udligning fra Elliott Baliti. I søndags tog man så imod Esbjerg IF 92 hjemme på Green Arena, og her vandt man 1-0 efter en scoring af Christian Pinholt. Dermed topper holdet fortsat rækken med fire sejre og en uafgjort efter de første fem kampe. Næste opgør for holdet er på lørdag, når man skal en tur til Bramming. Kickoff er klokken 13:30.

Kvindeserie Vest: Ringkøbing IF’s bedste kvindehold har også spillet to kampe i den seneste uge. Først var holdet på besøg i Aalborg Freja, hvor man tabte 0-2, men i søndags fik man hentet det første point i sæsonen, da man spillede 2-2 imod Holtet IF efter scoringer af Jasmin Smedegård og Emmaline Brinch Nielsen. Næste kamp er på søndag, hvor man tager imod VSK Aarhus klokken 14:00.

U19 Liga 1: U19 Liga 1 har ikke været i kamp i sidste uge, og derfor ligger holdet nummer to med to sejre og en uafgjort efter de første tre kampe i sæsonen. Næste opgør er lørdag klokken 14:00, hvor Haderslev FK kommer på besøg i Ringkøbing.

U17 Liga 1: U17 Liga 1 måtte desværre gå fra banen med et nederlag i lørdags, da man på hjemmebane tabte 1-7 til Vejle B, hvor Kristian Mejling Børgesen Kristensen stod for Ringkøbing IF’s enlige scoring. Næste kamp er et lokalopgør, når holdet på lørdag klokken 13:00 tager imod FS Holstebro hjemme i Ringkøbing.

U15 Liga 2: For anden kamp i træk hentede Ringkøbing IF en flot 2-1 sejr, da man i lørdags besøgte Kolding IF. Holdet var godt nok bagud 0-1, men efter mål af Mohammad Alrefai og Rune Kromann endte det med holdets anden sejr i træk, og derfor er man nu oppe på en 3. plads. Derfor er der også topkamp i Ringkøbing på torsdag, når holdet møder FK Viborg, der ligger nummer to. Den kamp sættes i gang klokken 19:00.

U14 Liga 2: I går aftes var U14 Liga 2 i kamp, da man spillede 1-1 på udebane imod FC Salling. Resultatet betyder, at Ringkøbing IF fortsat er ubesejret med en sejr og tre uafgjorte i sæsonens første fire kampe. Holdet skal ikke spille i den kommende uge, men skal en tur til Herning lørdag den 14. september. Kickoff her er klokken 10:00.

U13 Liga 1: U13 Liga 1 fortsætter de flotte takter, da holdet i søndags besejrede Hammerum IF med hele 5-1. Dermed ligger man nummer to i puljen med ni point efter fire kampe, hvilket er det samme pointantal, som nummer et fra Thisted FC og nummer tre FS Holstebro har skrabet sammen. Og netop FS Holstebro er næste modstander, så der er dømt regulær topkamp onsdag aften klokken 18:30, hvor opgøret fløjtes i gang i Holstebro.