Update fra Ringkøbing IF's kampe

Der var rigtig fine takter for mange hold i Ringkøbing IF i den forgange unge, hvor det blev til fire sejre, en uafgjort og to nederlag for diverse hold. Det kan du læse mere om herunder.

Serie 1: Ringkøbing IF’s andethold fortsatte de imponerende takter i fredags, hvor holdet spillede lokalopgør hjemme på Green Arena imod Spjald IF. Her vandt man 5-0 efter mål af Andreas Bonde Jespersen (2), Chritian Pinholt (2) og Elliott Baliti, og man topper dermed rækken med ni point efter tre kampe. Allerede i morgen skal holdet en tur til Ribe BK, der har vundet den eneste kamp, de har spillet i denne sæson. Kickoff til det opgør er klokken 18:45.

Kvindeserie Vest: Ringkøbing IF’s bedste kvindehold startede for alvor turneringen op i sidste uge, hvor man spillede to kampe. Her endte det desværre med to nederlag, da man tabte sæsonpremieren i Skive med 0-2, og i søndags blev det så et 0-5 nederlag hjemme imod AaB. Allerede i morgen skal holdet forsøge at rejse sig, når turen går til Aalborg Freja. Den kamp sparkes i gang klokken 19:00.

U19 Liga 1: U19 Liga 1 fortsætter de gode takter i Ringkøbing IF. I søndags besejrede man nemlig FC Sønderborg med 3-0, hvor Mads Jakobsen, Jonas Bulow og Johan Søndergaard Larsen scorede målene. Dermed har holdet hentet syv point i tre kampe, hvilket betyder, at man topper rækken, hvor nogle hold dog har spillet færre kampe. Næste kamp for U19 Liga 1 er først lørdag den 7. september, hvor man på hjemmebane møder Haderslev FK.

U17 Liga 1: U17 Liga 1 havde endnu en svær kamp på programmet, da man i lørdags løb ind i Ikast FC, og her tabte man desværre med 1-5, hvor Tobias Skaaning Mortensen scorede for Ringkøbing IF. Næste kamp for U17 Liga 1 er på lørdag, hvor Vejle B kommer på besøg. Den kamp sparkes i gang klokken 13:00.

U15 Liga 2: U15 Liga 2 fik hentet sæsonens første sejr på rigtig fin vis, da man besejrede Hobro IK med 2-1. Ringkøbing IF’s mål blev scoret af Mohammad Alrefai og Rune Kromann. Sejren betyder, at Ringkøbing IF hopper op en tredjeplads i række. På lørdag skal man en tur til Kolding for at møde Kolding IF, og det opgør fløjtes i gang klokken 12:00.

U14 Liga 2: U14 Liga 2 er stadig ubesejret i sæsonen, da holdet i fredags spillede 0-0 hjemme imod Vildbjerg SF. Dermed har holdet fem point efter de første tre kampe og er i skrivende stund placeret på en fjerdeplads. På mandag skal holdet en tur til Egeris for at møde FC Salling, der har vundet sine første to kampe i sæsonen. Den kamp bliver sat i gang klokken 19:00.

U13 Liga 1: U13 Liga 1 hentede en imponerende flot sejr i søndags, hvor holdet besejrede Ikast FC med 3-1. Dermed er Ringkøbing IF et af fire hold, der har hentet seks point i sæsonens første tre kampe, og derfor ligger man på en delt førsteplads. På søndag skal man møde et af de tre andre hold, når turen går til Hammerum IF. Den kamp fløjtes i gang klokken 11:30.