Update fra Ringkøbing IF's kampe

En del hold i Ringkøbing IF er allerede hoppet på sommerferie, men fem mandskaber var i weekenden i aktion, hvor fire af dem spillede deres sidste kamp i denne sæson. Det kan du læse om herunder.

Jyllandsserien: I søndags var Ringkøbing IF på besøg i Horsens, hvor holdet skulle bruge et point for at sikre sig en playoffkamp for at forblive i Jyllandsserien. Og på trods af at holdet var bagud med 0-2, så fik man hentet en uafgjort hjem takket være scoringer af Johan Søndergaard Larsen og Mikkel Brogaard Petersen. Det ene point sikrer som sagt Ringkøbing IF en playoffkamp om at forblive i Jyllandsserien. Modstanderen findes først i aften, men opgøret fløjtes uanset hvad i gang lørdag klokken 14:00 i Ringkøbing.

Kvindeserie Vest: Kvindeserien spillede i lørdags deres sidste kamp i sæsonen, da man hjemme tog imod Skive IK i en direkte duel om femtepladsen. Og den duel vandt Ringkøbing IF stort, da skibonitterne blev besejret med 6-0 takket være scoringer af Jasmin Smedegaard, Mia Due, Anna Vestergaard og Amanda Holbøll (3). Efter sommerferien skal der stadig spilles i Kvindeserien for Ringkøbing IF’s bedste kvindehold.

U19 Liga 1: U19 Liga 1 spillede ligeledes sæsonens sidste kamp i lørdags, da man tabte 2-3 i Odder. Holdet ender dermed på en flot fjerdeplads, hvilket er ganske imponerende, når man tænker på, hvor ofte U19-spillerne også har spillet med hos Jyllandsserien. Efter sommerferien spiller U19 fortsat i Liga 1, hvilket er det højest mulige for Ringkøbing IF.

U17 Liga 1: U17 Liga 1 spillede også sin sidste kamp i sæsonen i lørdags, da det suveræne tophold fra S.f.B/Oure FA kom på besøg. Det endte godt nok med et 0-4 nederlag, men det skal ikke fjerne glæden fra, at Ringkøbing IF slutter på en forrygende andenplads i rækken. Efter sommerferien spiller U17 også fortsat i Liga 1, hvilket er det højest mulige for Ringkøbing IF.

U12 Golden League: I U12 Golden League sluttede Ringkøbing IF af med en flot 4-0 sejr over Holstebro Boldklub, og det betyder, at holdet vandt deres guld-række, som var det næsthøjeste niveau i Golden League systemet.