Udvist RIF'er: Jeg er skuffet over mig selv

Der var ikke noget pjat med ham efterfølgende - Tobias Plauborg Jensen stillede op og forklarede, hvad der skete, da han efter en halv times spil af onsdagens hjemmekamp mod Varde luskede fra banen på grund af et rødt kort.

Han er lige fyldt 19 år, og han har i denne sæson etableret sig som et af de sikre valg i cheftræner Claus Christiansens startopstilling, men onsdag aften var han ikke videre stolt af sig selv.

- Jeg svigtede jo holdet, sagde han med lav stemmeføring.

Han fik først en advarsel, da RIF-mandskabet blev fanget i ubalance på grund af et dumt boldtab, og et par minutter senere blev han i et højt pres fanget af en god berøring fra en Varde-spiller, som han derefter nedlagde.

Advarsel nummer to og dermed tak for i aften.

- I den første situation følte jeg mig lidt presset til at begå frisparket, fordi vi stod dårligt på banen efter et boldtab, og det andet frispark var bare urutineret. Jeg blev overrasket over Varde-spillerens gode berøring og hans fart, og så begik jeg et frispark igen. Efter den første advarsel nåede jeg ellers at tænke, at jeg skulle passe på, sukkede Tobias Plauborg Jensen, som akkompagnerede ordene med en lettere hovedrysten.

- Jeg vidste jo med det samme, at den var gal, og jeg blev så sur. Ikke på dommeren eller det røde kort - men på mig selv. Jeg har været med i noget tid nu, og jeg burde ikke lave den slags, lød det brødebetynget fra den unge RIF-spiller, som dermed er ude med karantæne, når holdet på lørdag spiller på udebane mod fynske OKS.