U10-spiller udtaget til DBU Topcenter for anden gang

For anden sæson i træk er U10-spilleren Nichlas Brewster Steiner Højriis blevet udtaget til DBU’s Topcenter i Herning.

DBU’s Topcentre er et træningstilbud til de bedste spillere fra U10-U12, hvor 23 klubber er udpeget til såkaldte regionale Topcentre. For spillere i Ringkøbing IF foregår det i Herning, hvor vores samarbejdsklub FC Midtjylland står for udvælgelsen af spillere.

Der starter omkring 200 drenge i årgangene, og efter tre nedskæringer ender det med cirka 18 spillere, og det er her, at Nichlas Brewster Steiner Højriis for anden gang i træk er blevet udtaget, og hvor han dermed kan træne med en gang i ugen.

Det har dog ikke altid stået skrevet i stjernerne, at Nichlas Brewster Steiner Højriis, der er offensiv spiller, skulle komme med der, men hårdt arbejde har i den grad båret frugt.

”Han er ikke det fødte naturtalent, men han arbejder sindssygt hårdt for sine resultater, og det er han så blevet belønnet med for andet år i træk med en plads på Topcentret. Han har rykket sig helt vildt igennem det sidste år både teknisk og mentalt. Han har også spillet en del kampe for U11-holdet i Ringkøbing IF og har gjort det rigtig godt for dem også,” fortæller Dennis Steiner Højriis, der udover at være Nichlas’ far også er en af trænerne for U10, hvor Nichlas normalt slår sine folder ud.

Ikke overraskende er både Nichlas Brewster Steiner Højriis og far/træner rigtig glade for udtagelsen.

”Han har altid været en lidt undervurderet spiller, hvor der har været glimt af noget, der kunne blive rigtig godt. Han har haft meget temperement tidligere, og selvom det stadig kommer i små glimt, så har han efterhånden lært at bruge det til vilje og vindermentalitet. Han kæmper rigtig hårdt for det, så han er selvfølgelig både utrolig glad og stolt over at blive valgt ind på Topcentret igen i år. Og det er faren desuden også,” fortæller Dennis Steiner Højriis med et grin.

I Ringkøbing IF er man naturligvis også glad for at sende en af sine spillere på DBU’s Topcenter.

”Vi er selvfølgelig altid glade for at vores klub bliver nævnt på Topcentre og andre steder, hvor man kan blive udtaget. Det er utrolig fedt, at der bliver holdt øje med vores klub rundt omkring, og vi er glade for at kunne lave nogle gode ungdomsspillere i vores talentafdeling,” forklarer talentkoordinator i Ringkøbing IF, Torben Dahl, og fortsætter.

”Spillerne får nogle fodboldmæssige oplevelser på Topcentrene, og det er altid dejligt, men vi er selvfølgelig også bevidste om, at det hele starter ved den hjemlige fodboldtræning, og der skal vi fortsætte med at levere på et højt niveau.”

Smid lige et stort like efter Nichlas Brewster Steiner Højriis.