Truppen klar til bundbraget mod Skovshoved IF

Cheftræner Claus Christiansen er tyvstartet jobbet i Ringkøbing IF, og han havde allerede første træning med truppen søndag morgen klokken 8.00.

Onsdag aften venter den første opgave, hvor der er point på spil, og her kommer Skovshoved IF til Green Arena for at spille det uhyre vigtige bundbrag i 2. division.

Claus Christiansen er tvunget til at se bort for Klaus Moesgaard (karantæne) og Kasper Thomsen (skade), men til gengæld vender både Jacob Andersen og Dennis Juelsgård tilbage, hvilket giver følgende trup:

Mads Petersen, Simon Brogaard, Lennard Lauridsen, Anders V. Larsen, Nikolaj Pape, Sunday Odeh, Glorie Rutikanga, Martin Egelund, Jacob Andersen, Jules Youmeni, Kasper Nissen, Mikkel Kjeldstrup, Elliott Baliti, Johan Søndergaard Larsen, Ragnar Leósson, Jesper Dalsgaard, Dennis Juelsgård, Andreas Jespersen og Lauge Olesen.

Der er kampstart onsdag klokken 19.00, og der er gratis entré – men i alt lukkes der maksimalt 500 mennesker ind på Green Arena, inklusive spillere, stab og dommertrio, og det skyldes retningslinjerne i forbindelse med Corona.

Så kom i god tid, hvis du ønsker at støtte RIF-mandskabet i kampen for at opretholde divisionsstatus på den jyske vestkyst