Tre U19-spillere er med i testkamp mod VSK

Onsdag aften spillede Ringkøbing IF sin første testkamp, og det endte med et nederlag på 4-1 til Holstebro Boldklubs 2. divisionshold, men heldigvis kommer der en ny kamp, og for RIF-mandskabet er det allerede lørdag eftermiddag.

Her møder RIF-spillerne VSK i endnu en testkamp, og her får Claus Christiansen atter mulighed for at teste flere unge spillere - blandt andre U19-spillerne Kristian Bilberg, Zacharias Sørensen og Tobias Plauborg Jensen.

- Vi er lidt ramt af skader, men det fører det positive med sig, at mange af de unge får chancen for at vise sig frem mod en stærk modstander, siger Claus Christiansen, som også må se bort fra den stærke forsvarsspiller Anders V. Larsen, som har fået fri i weekenden.

- Vi skal forbedre vores defensiv i forhold til opgøret i Holstebro. De kom for let til flere scoringer, fordi vi ikke var stærke nok i afgørende aktioner. Vi skal være mere robuste i vores duelspil, og så skal vi defensivt pakke os bedre sammen, når modstanderen sætter angreb ind, siger Claus Christiansen.

Opgøret, som spilles i Århus, fløjtes i gang lørdag klokken 13.00, og Claus Christiansen har udtaget følgende trup: Simon Brogaard, Tobias Plauborg Jensen, Jesper Dalsgaard, Lauge Olesen, Johannes Paustian, Mads Dahl Overgaard, Dennis Juelsgård, Mikkel Kjeldstrup, Andreas Lauridsen, Christian Pinholt, Johan Søndergaard Larsen, Lennard Lauridsen, Kristian Bilberg, Zacharias Sørensen og Marcus Mosegaard.