Træningslejr i Tyrkiet - Dag 7

I går aftes sluttede træningslejren i Tyrkiet, hvor der ikke var synderligt meget på programmet. 

En af de ting, der dog var på programmet, var, at der skulle findes en vinder i Tyrkiet Cup, og her havde Kasper Lauridsen og Allan Mikkelsen sørget for, at spillerne skulle ned på multibanen igen klokken 10:15 lokal tid. 

Der skulle dystes i Basketball, afslutninger og fodtennis, mens der indenfor blev konkurreret i Røvhul og Løgn. 

Det kastede en masse fine dueller af sig, og i sidste ende blev det Mikkel Koustrup, der kunne trække sig sejrsrigt ud af Tyrkiet Cup, da han endte med et par point mere end Lennard Lauridsen. 

Efter lidt boldspil var det tid til, at spillerne kunne få spist frokost og pakket deres kufferter, inden turen gik mod lufthavnen i Antalya, hvor Ringkøbing ankom cirka klokken 15:30 lokal tid. 

To timer senere gik flyvemaskinen i luften, og uden nogen som helst problemer landede spillere og leder i Billund Lufthavn klokken 19:10 dansk tid. 

Dermed kan der nu ses tilbage på en rigtig god træningslejr, hvor spillerne kom igennem en masse træningspas, fik spillet en træningskamp og måske vigtigst af alt fik tilbragt en masse tid sammen. 

Derfor giver også ganske god mening, at cheftræner Nicolai Wael har givet spillerne fri fra træning i dag, så de først skal møde ind på onsdag igen.

Tak til alle der har fulgt med i vores lille dagbog i Tyrkiet, og i de kommende dage kan I også forvente flere videoer fra spillernes hjørne, hvor vi blandt andet skal have fundet Nicolai Waels kæledægge, spilleren med det bedste kælenavn og den mest usaglige spiller træning.