Træningslejr i Tyrkiet - Dag 6

Man kan godt planlægge tingene, som man gerne vil have dem, men det er ikke altid, at det går, ligesom man har skrevet det ned, og det har også gjort dagens dagbog en smule kortere. 

For mens Ringkøbing IF havde planlagt en træning klokken 11:00 lokal tid, så måtte vi sande, at vejret gjorde det umuligt med store mængder regn, lyn og torden, og derfor måtte der tænkes i alternative baner. 

Det betød, at Partners-turneringen kunne finde sin sejrsherre allerede til middag, og her endte Mikkel Brogaard Petersen og Mikkel Kjeldstrup med at tage sejren over Kasper Lauridsen og Jeppe Luis Sønderkjær. 

I stedet blev den planlagte tur til Antalya en times tid væk skubbet lidt frem, men folk fik dog også muligheden for at blive hjemme.

Det benyttede nogle sig af, hvor folk fik muligheden for en god gammeldags fridag, mens andre udnyttede tiden til at benytte styrkecentret et par gange, og dermed gøre op for den missede træning.

Størstedelen satte sig dog i bussen mod Antalya, hvor der blev gjort et lille pitstop for at se et vandfald, inden folket kunne bevæge sig rundt i byen med godt 2 millioner indbyggere.

Her endte en del på en lille pub, hvor der blev spillet kort, terninger og indtaget en øl eller to til stor glæde for tjeneren, der fik kastet high-fives og fik taget et gruppebillede med spillerne, og vi tror, vi har fået en ny følger på de sociale medier. 

Efter aftensmaden var blevet indtaget, samlede spillerne sig som så mange aftener før ude foran hotelværelserne, hvor der igen er blevet spillet alt fra poker til Partners. Og hvis du vil vide, hvem der er dårligst til det, så kan du jo følge med på siden her i morgen tidlig. 

Ellers er der ikke så meget andet at melde om her på sidstedagen, men vi vender selvfølgelig tilbage med træningslejrens sidste dagbog i morgen, når vi er landet hjemme i de trygge, danske rammer.