Træningslejr i Tyrkiet - Dag 5

Dagen efter en hård træningskamp var det ikke overraskende, at mange spillere havde lidt ømme ben, og at tingene ikke gik lige så hurtigt, som tidligere på ugen. 

Alligevel skulle spillerne lidt tidligt op til morgenmad, for dagens første træning var sat til at starte klokken 09:00 lokal tid. 

Her blev kroppen løsnet lidt op med lidt løb, inden der blev spillet i firkanter, hvor man godt kunne mærke, at intensiteten havde været højere tidligere, hvilket også var ganske som forventet. 

Herefter blev der konkurreret i Tyrkiet Cup, hvor spillerne skulle sparke fra midten og ned i det lille straffesparksfelt, ligesom de skulle forsøge at ramme overliggeren fra feltkanten igen. Desværre havde spillerne så meget fart på her, at videomanden havde problemer med at få det med, men den del vender forhåbentlig stærkt tilbage i morgen. 

Træningen blev afsluttet med en god, lang snak om gårsdagens træningskamp. Hvad der fungerede, og hvad man skulle arbejde videre på, men alt i alt var alle godt tilfredse med indsatsen, der blev leveret.

Tilbage på hotellet blev den smule sol der var nydt, og semifinalerne i Partners Cup blev også spillet, og derfor venter der en længe imødeset finalekamp inden alt for længe.

Dagens anden træning blev sat i gang klokken 16:00 lokal tid, hvor en del spillere med småskavanker blev tilbage på hotellet og gik i styrkecentret, mens der blev spillet småspil ude på træningsbanen. 

Træningen blev sluttet af med et lille spil på to mål, og spillerne var tydeligt mærket, da trænerne annoncerede, at det var slut for i dag. 

Derfor var det også helt fint, at spillerne kunne bruge aften på at slappe af, og her er tiden blevet brugt flere forskellige steder, men en del har valgt at parkere rumpetten i opholdsrummet lige ude foran værelserne, hvor der er blevet spillet Partners og poker i forskellige afkroge.

I morgen gælder det så det sidste træningspas for spillerne om formiddagen, inden holdet tager en samlet tur til Antalya om eftermiddagen/aften, så der også bliver mulighed for at lege kulturel for en dag.

Mere om det i morgen!