Træningslejr i Tyrkiet - Dag 3

Endnu en varm dag i Tyrkiet. 

Det kunne sagtens være overskriften for Ringkøbing IF’s tredje dag i Tyrkiet, hvor der godt nok har været flere skyer end de foregående dage, men varmen har været der hele dagen. 

Derfor har det måske også været fint, at spillerne ’kun’ skulle ud til en enkelt træning, som løb af stablen klokken 11:00 lokal tid. 

Her var der en masse spil i firkanter, inden der blev spillet 11 mod 11 på stor bane forud for morgendagens opgør mod FC Chaika, ligesom de offensive standardsituationer endnu engang blev finpudset.

Træningen blev afsluttet med endnu en konkurrence i Tyrkiet Cup, hvor der var straffesparkskonkurrence, og hvis du har misset det, så kan du se en video fra det opgør her på vores Facebook-side. 

Eftersom der ikke var flere træninger senere på dagen, så stod den på en fortjent omgang afslapning under solen, hvor der var flere kampe i Partners-turneringen, hvor vi har bevæget os ud af gruppespillet og ind i knock-out-kampene. 

Og mens vi de første par dage har givet spillerne lidt fri fra de pressemæssige pligter, så er en stor portion af spillerne i dag blevet kaldt ind til to-mands-interviews, og der skulle gerne være noget godt materiale, som I selvfølgelig får at se de kommende dage.

Som dagen skred frem besluttede flere spillere sig også for at besøge hotellets pool, mens lederne tog sig en gåtur ud i det uvisse, inden aftensmaden så småt bankede på døren.

Efter aftensmaden var der en ordentlig omgang quiz, da Lennard Lauridsen og Anders Vestergaard havde stået for at dele spillere og ledere op i seks hold, hvor der skulle konkurreres i seks forskellige konkurrencer. 

Det blev en tæt affære, men ikke alt for overraskende endte det med en sejr til cheftræner Wael, Nicolai Damkjær, Thomas Lauridsen, Gloire Rutikanga, Christian Abildgaard og Simon Vesterbæk. 

Og som altid slutter aften af med en masse kortspil og Partners, og nok også en Champions League kamp eller to. 

I morgen gælder det som sagt træningskampen mod FC Chaika, der bliver fløjtet i gang klokken 17:00 lokal tid, og den har vi selvfølgelig masser af fokus på i morgen.