Træningslejr i Tyrkiet - Dag 2

Vejret viser sig stadig fra sin gode side i Tyrkiet.

Det kunne spillere og ledere konstatere, da de stod op i morges for at gøre sig klar til dag to på træningslejren i det sydlige Tyrkiet. 

Efter morgenmaden var blevet indtaget, kørte bussen ud på træningsbanen, hvor dagens første af to træninger gik i gang klokken 09:00 lokal tid. 

Her udspillede sig en rigtig fin træning, hvor alle spillere kom i aktion i en omgang 11-mod-11 på stor bane, ligesom der også blev finpudset på både det taktiske og standardsituationerne. 

Målmændene blev selvfølgelig også kørt igennem endnu en solid omgang træning af målmandstræner Brian Andersen, mens markspillerne dystede i fodbold-golf, hvor seks spillere fik hentet flere point i konkurrencen om at vinde ’Tyrkiet Cup’. Den dyst kan du selvfølgelig også se her på vores Facebook-side, hvis du skulle have misset den tidligere i dag.

Efter den første træning fik spillerne lidt velfortjente frie tøjler. Nogle besøgte hotellets pool, andre tog ned i spillerummet eller satte sig ud terrassen og nød de 18 graders varme, solen producerede i dag. 

Fælles for alle var dog, at der blev nydt en god, stor frokost ved middagstid, inden spillerne igen fik lov til at bruge tiden på, hvad de ville. Her var Jimmi Azam fra FysioDanmark Ringkøbing i fuld arbejdstøj, da flere spillere skal have plejet nogle småskavanker, og ellers blev tiden også brugt på at genoptage den interne Partners-turnering. 

Klokken 16:00 lokal tid drog spillerne ud til dagens anden træning, og her var tingene delt lidt mere op, da førnævnte Jimmi Azam tog spillerne med småskavanker igennem en let træning, mens Nicolai Wael og Allan Mikkelsen tog sig kærligt af de resterende spillere.

Der blev igen gået fornemt til den under solen, og derfor er det heller ikke overraskende, at der er nogle, der sidder med lidt tunge og ømme stænger på hotellet i skrivende stund.

Resten af aften har dog igen stået i kort- og brætspillets tegn, hvor der bliver råbt og skreget på livet løs om sløjt spil, held så det gør ondt og dårlige præstationer. 

Der bliver givetvis også brugt den sidste del af aften på at se lidt Champions League-bold, men på grund af tidsforskellen bliver kampene først fløjtet i gang klokken 23:00 lokal tid. 

Heldigvis kan spillerne trøste sig med, at der i morgen kun er en enkelt træning, og eftermiddagen og aften står på underholdning fra en bunke spillere. Meget mere om det i morgen!

Se billederne fra dagen i Tyrkiet på klubbens Facebook-side.