Træningslejr i Tyrkiet - Dag 1

I går aftes satte 33 spillere og ledere fra Ringkøbing IF sig i en flyvemaskine i Billund Lufthavn, og små fire timer senere landede flyet i det sydlige Tyrkiet, hvor holdet i denne uge er på træningslejr.

Klokken 02:30 lokal tid ankom holdet hos hotellet i Belek, hvor personalet stod klar med juice, chokolade, blomster og en solid omgang natmad, hvilket tydeligvis var ganske populært hos alle, der fik fyldt depoterne godt op, inden man fandt sig til rette på værelserne til en velfortjent omgang nattesøvn.

På grund af den sene ankomst til hotellet fik spillerne også muligheden for at sove lidt længere, og dagens første træning var blevet rykket til klokken 11:00, hvor en bus fragtede spillerne ud til en træningsbane få minutter fra hotellet. 

Her blev det til en let omgang træning, hvor rygterne også vil vide, at Dennis Juelsgård formåede at lave en tunnel på cheftræner Wael, men det er desværre ikke noget, vi har fået på video.

Efter en vellykket træning hvor spillerne fik løsnet kroppen lidt op, gik turen tilbage på hotellet til en omgang frokost efterfulgt af afslapning i alle afkroge. 

For da klokken så blev 17:00, så skulle spillerne nemlig ud til dagens anden træning, hvor der var lidt mere intensitet og spil på to mål, hvilket helt sikkert bliver gentaget i morgen som opvarmning til onsdagens træningskamp mod FC Chaika.

Efter en omgang aftensmad var der så igen blevet tid til hygge og samvær, der er blevet spillet meget kort og brætspil. Anfører Mads Petersen har også sat sig for at styre en turnering i brætspillet ’Partners’, og der er allerede kommet store jubelråb og frustrationer her den første aften, så det lover i den grad godt for de kommende dage. 

Kortspillet og brætspillet fortsætter, og mon ikke der også bliver tid til at se lidt fodbold fra Superligaen eller den engelske FA Cup? Det tror vi, men vi er selvfølgelig helt klar til morgendagens første træning, der løber af stablen klokken 09:00.

Billederne fra den første dag kan du se på Ringkøbing IF's Facebook-side