Træner/leder møde i Ringkøbing IF

Mandag den 1. juli havde vi træner leder møde. Det var afslutningen på sæsonen 18/19 og opstarten til sæsonen 19/20. Der var et rigtig stort fremmøde af de fleste trænere fra indeværende sæson, men også nye ansigt til den kommende sæson dukkede op.

Dagsordenen var lang, og vi kom i løbet af de 2 timer godt omkring alle punkter. De fleste var korte orienteringer om bl.a. fodboldguiden, kurser, børne attest og bolddrenge.

Søren Mortensen og Lars Skovgaard fortalte også om North Sea Football Cup. Det har været en stor succes og vil blive gentaget i 2020.

Eva Kanstrup fik styr på tøj, nøgler, træningstider og baneønsker, og Lars Skovgaard vil efterfølgende sætte det sammen og få puslespillet til at gå op.

Der var en masse rigtig gode snakke mellem trænerne både under maden og efter mødet, og Thomas Bjørnsgaard fik udleveret en lille anerkendelse til alle trænerne, som tak for deres store indsats i den forgangne sæson.

Årets træner blev også hyldet. Det var et rigtigt svært valg, da mange havde fortjent denne anerkendelse. Men valget faldt på Søren Mortensen for hans store indsats med hele årgangen U15, hans engagement i North Sea Footbal Cup, og fordi han altid er villig til at give en hånd med for klubben.  

Til sidst på mødet kom der flere gode ideer fra trænerne;

En af dem var, at vi skulle tage fat i efterskoleeleverne, mens de er på skolerne, for at høre om de ikke vil være trænere eller træner assistenter, når de kommer hjem fra deres ophold. På flere af efterskolerne omkring os får de nogle af DBU's C træner moduler, og det bør vi være bedre til at udnytte. Samtidig får vi en snak med de unge mennesker og sikrer os, at de kommer tilbage og spiller i klubben

Et andet forslag var, at vi skulle lave en integrations seddel på forskellige sprog, som kan udleveres til forældre med anden etnisk baggrund. Sedlen skal indeholde lidt om kulturen omkring at spille fodbold i en klub - komme til tiden osv., og samtidig også hvordan man betaler kontingent.

Så var der også et forslag om, at vi skal være bedre til at tage imod nye trænere ved f.eks at have en føl ordning, så den nye træner er sammen med en erfaren træner de første 4-5 træninger. 

Samtidig snakkede vi om at lave en info seddel til forældre, som kan uddeles på alle årgange. Sedlen skal indeholde lidt om kulturen, og det at man er nødt til at hjælpe med nogle frivillige opgaver, når man har børn der spiller fodbold i RIF.

Alt i alt var det et rigtig godt møde, hvor vi fik afsluttet en god sæson og gjort klar til den næste.

God sommer til alle og på gensyn til den nye sæson.

Fodboldudvalget