Topkamp venter i Brabrand

Ringkøbing IF er inde i en fantastisk stime med fem sejre og en enkelt uafgjort de seneste seks kampe, men den stime kommer for alvor på prøve, når holdet på lørdag skal en tur til Brabrand for at møde nedrykkerne fra NordicBet Ligaen.

Brabrand IF er nemlig placeret på rækkens tredjeplads med to point mere end Ringkøbing IF. Det er især sket via en rigtig stærk form på udebane, hvor man har vundet alle fire kampe. 

På hjemmebane har der været lidt flere hump på vejen, hvor det er blevet til en sejr, tre uagjorte og et enkelt nederlag i sidste hjemmebanekamp mod Skive IK. 

Brabrand IF har dog altid været notorisk svære at spille mod, og igen i denne sæson har holdet da også været haft en solid defensiv, som har kendetegnet holdet i et par sæsoner. Lørdagens værter har således kun indkasseret otte mål i sæsonens indtil videre ni kampe. 

I Ringkøbing IF er offensiven dog også begyndt at vise tænder med 11 mål i de seneste fem kampe – hvoraf seks er faldet i de sidste to opgør mod Vejgaard Boldklub og Odder IGF. 

Samtidig har lørdagens to kombattanter også en noget speciel fælles fortid. I 2015 var det nemlig lige præcis Brabrand IF, der sendte Ringkøbing IF ud af divisionerne, da det aarhusianske mandskab i seks minutters overtid på sidste spilledag headede et hjørnespark i nettet, og derfor måtte Ringkøbing IF en tur ned i Danmarksserien. 

Det er selvfølgelig et nederlag, Ringkøbing IF gerne vil revanchere, men der er ingen tvivl om, at der venter en utrolig svær kamp i Brabrand, hvor spillerne skal vise samme gejst og vilje som i de foregående kampe, hvis man vil have noget med hjem til Vestjylland. 

Hverken Brabrand IF eller Ringkøbing IF har spillere ude med karantæne til lørdagens opgør, og det er derfor kun skader, der kan holde diverse spillere ude af kamptruppen. 

Opgøret mellem Brabrand IF – Ringkøbing IF fløjtes i gang lørdag klokken 14:00 på Brabrands Idrætsanlæg. 

Kampen vil desværre ikke blive livestreamet, men kan selvfølgelig følges via Facebook og Radio Max, hvis ikke man har planer om at tage turen til Østjylland.