Topholdet fra Aarhus Fremad gæster Green Arena

I morgen åbner Green Arena på ny portene op, når Ringkøbing IF igen skal i kamp i 2. Division.

Og der venter en hård test for Ringkøbing IF, for det er nemlig topholdet fra Aarhus Fremad, der kommer på besøg.

Efter 11 kampe har aarhusianerne hentet imponerende syv sejre, to uafgjorte og kun to nederlag. En af de syv sejre kom blandt andet imod Ringkøbing IF, der fik en mindre lussing i slutningen af august, hvor man tabte 0-4 på Riisvangen Stadion.

Det er især defensiven, der har været utrolig stærk for morgendagens gæster. Efter 11 kampe har man kun indkasseret fem mål, og tre af de mål blev indkasseret så sent som i sidste uge, hvor man tabte 1-3 hjemme på Riisvangen Stadion imod AB.

I den anden ende har Aarhus Fremad dog også vist sig fint frem. 18 mål har man selv scoret, og syv af dem har den tidligere Ringkøbing IF-angriber Christian Nissen prikket ind over stregen, og han skal givetvis holdes i kort snor, hvis der skal point på kontoen i morgen.

For Ringkøbing IF har der været positive takter at spore de sidste par kampe, da det er blevet til fem point i de sidste fire opgør. Pointene er alle kommet i sværere udebanekampe imod stærke hold som Dalum IF, AB og Middelfart.

Ringkøbing IF mangler dog at få hentet de flotte resultater hjemme på Green Arena, hvor man endnu har sin første sejr til gode. Den kan passende komme imod Aarhus Fremad, som man faktisk slog 1-0 sidste gang de besøgte Green Arena, da Anders Vestergaard Larsen bragede en scoring ind via overliggeren.

På skadesfronten har der også været positive vinde over Ringkøbing IF, hvor Gloire Rutikanga spillede en rigtig fin kamp i Middelfart i sidste weekend, ligesom Nikolaj Pape Sørensen også var med på bænken i det opgør. Sikkert er det dog, at hverken Dennis Juelsgård eller Ragnar Leósson kommer i kamp i denne weekend heller.

Hverken Ringkøbing IF eller Aarhus Fremad er ramt af karantæner til opgøret, som fløjtes i gang i morgen klokken 14:00 på Green Arena.

Vi anbefaler dog jer alle sammen at komme lidt tidligere ud på Green Arena, da Ringkøbing IF lancerer sin nye Hancock Fanzone, hvor man kan købe fadøl til halv pris en halv time før kampstart.

Efter opgøret vil kampens bedste spiller samtidig dukke op i Hancock Fanzone for at svare på et par spørgsmål, der forhåbentlig kan omhandle en sæsonens første hjemmebanesejr.

Skulle man uheldigvis være forhindret i at møde op på Green Arena, så kan morgendagens kamp også følges på Facebook eller ses live med Ekstra Bladet+ via følgende link: https://ekstrabladet.dk/plus/tv/play/sport/anden-division/article7715731.ece.

Kamppartner til opgøret er Hancock Bryggerierne.