To profiler vender tilbage til RIF-truppen

Når RIF-mandskabet onsdag aften løber ind på Green Arena, rummer hjemmeholdet to profiler, som er tilbage efter henholdsvis karantæne og skade.

Lennard Lauridsen og anfører Mikkel Kjeldstrup er atter til rådighed for cheftræner Claus Christiansen, som håber, at det giver RIF'erne et stærkere, offensivt udtryk.

- Mod Marienlyst var defensiven i grove træk ok, men de seneste dage har vi arbejdet meget med vores offensive løb og vores løb i modstanderfeltet. Efter to kampe uden scoringer skal vi have gang i den del af spillet igen, for når man holder modstanderen nede på én scoring, bør der være muligheder for at vinde, siger Claus Christiansen.

Han glæder sig over at have Lennard Lauridsen og Mikkel Kjeldstrup til rådighed igen, for der bliver brug for alle kræfter i mødet med Varde.

- Varde kommer med stor fysik, og de søger duellerne, hvorfra de så spiller. Jeg forventer en helt lige kamp, men jeg forventer ikke fodboldhistoriens kønneste kamp, siger RIF-cheftræneren.

Han har udtaget følgende trup: Simon Brogaard, Brian Andersen, Andreas Bonde, Mads Dahl, Tobias Plauborg Jensen, Anders Vestergaard Larsen, Anders Vesterbæk, Zacharias Sørensen, Kristian Bilberg, Lauge Olesen, Johannes Paustian, Christian Pinholt, Dennis Juelsgård, Johan Søndergaard Larsen, Andreas Lauridsen, Mikkel Kjeldstrup, Lennard Lauridsen og Jeppe Graversen.

Der er kampstart klokken 19.00 på Green Arena, og det er desværre fortsat uden vores loyale fans på tribunen på grund af Corona-restriktioner.