Svær opgave venter i Odense

Når anfører Mikkel Kjeldstrup lørdag eftermiddag fører RIF-mandskabet ind til udekampen mod B 1913, er der masser af selvtillid med på turen til Fyn.

Trods en spiller i undertal i en time hentede en flok hårdtarbejdende RIF-spillere senest en 1-0 sejr over Viby IF, og det har de også fået roser for, forsikrer Claus Christiansen.

- Vores organisation var god og stram mod Viby, og disciplinen var ligeledes på et højt niveau, og det har jeg selvfølgelig rost spillerne for. Det lignede meget vores kamp i Marienlyst, og det er en god base at bygge videre på, siger RIF-cheftræneren.

Den slags kan dog gå ud over noget andet, og i RIF's tilfælde handler det om at bygge noget mere på offensivt.

- Vi scorer ikke mange mål, men til gengæld indkasserer vi heller ikke ret mange. Det handler om at finde den rette balance mellem en god organisation og offensive tiltag, som truer modstanderen, og den balance arbejder vi på at finde hver træningsdag, siger Claus Christiansen, som forventer en vanskelig opgave i Odense.

- Vi bliver helt sikkert testet maksimalt mod et fysisk godt hold, men omvendt ved vi også, at vi rummer kvaliteter, som kan gøre ondt på dem. Vi fik et godt rygstød med sejren over Viby IF, og specielt vores mange unge spillere har godt af at opleve succes på baggrund af det hårde arbejde.

Claus Christiansen må undvære Daniel Christensen (karantæne) og Klaus Moesgaard (skade), og han har ikke udtaget alternativer, hvilket giver følgende RIF-trup til et opgør, der fløjtes i gang lørdag klokken 13.00 på Campus Road:

Simon Brogaard, Brian Andersen, Tobias Plauborg Jensen, Johannes Paustian, Anders Vestergaard Larsen, Kristian Bilberg, Anders Vesterbæk, Lennard Lauridsen, Johan Søndergaard Larsen, Dennis Juelsgård, Casper Jessen, Mikkel Kjeldstrup, Zacharias Sørensen, Lauge Olesen, Christian Pinholt og Jeppe Graversen.