SuperBrugsen Ringkøbing er ny sponsor i Ringkøbing IF

Ringkøbing IF er glad for at kunne meddele, at Superbrugsen Ringkøbinger ny bronzesponsor i klubben.

Indtoget i Ringkøbing IF betyder, at klubbens mange sponsorer blandt andet kan se frem til mad fra SuperBrugsen Ringkøbing i forbindelse med et par hjemmebanekampe i 2020.

”Vi er i forvejen sponsor i Ringkøbing Håndbold, og det giver god mening at sprede et sponsorat ud på begge dele. Der skal være nogle fordele for begge parter. Vi får et netværk blandt de andre sponsorer, og det er sindssygt vigtigt. At vi skal levere mad et par gange gør os, at vi kan vise noget kompetence over for de andre virksomheder i loungen. Det har været en stor gevinst for os i Ringkøbing Håndbold, og det tror jeg også vi kan videreføre i Ringkøbing IF,” fortæller uddeler i SuperBrugsen Ringkøbing, Lars Sejr.

I Ringkøbing IF er sponsor- og eventchef, Lars Bræmer, også glad for at kunne byde SuperBrugsen Ringkøbing velkommen ind i klubbens erhvervsnetværk.

”Det er altid en dejlig dag, når der kommer nye sponsorer ind i vores fodboldklub, og det er ingenlunde anderledes med SuperBrugsen Ringkøbing. Vi glæder os til, at den resterende del af vores sponsorgruppe kan blive serviceret af dem til et par hjemmebanekampe, og vi ser frem til det, vi er sikker på bliver et langt og godt samarbejde for begge parter,” fortæller Lars Bræmer.

Du kan følge SuperBrugsen Ringkøbing på Facebook lige her eller besøge deres hjemmeside her.