Stort skulderklap til Simon Brogaard

Da Ringkøbing IF rykkede ned fra 2. division, var det samtidig farvel til en række spillere, men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Det gav nemlig plads til en stribe af klubbens unge talenter, og bag dem har målmand Simon Brogaard huseret. For sit arbejde på et ungt og urutineret RIF-mandskab får han nu et fortjent skulderklap.

LigaBold Award har nemlig nomineret RIF-målmanden til titlen som årets målmand i danmarksserien, og på Ligabolds Facebook-side bliver det senere på året muligt at stemme på Simon og de øvrige nominerede i fem forskellige kategorier.

- Simon er et meget ydmygt menneske, som arbejder seriøst og stenhårdt til træning, og det danner blandt andet grundlaget for den voldsomme udvikling, han har været igennem den seneste tid, siger RIF-cheftræner Claus Christiansen.

Simon Brogaard har præsteret to clean sheets i løbet af efteråret – det sidste af slagsen da Ringkøbing IF på udebane slog Marienlyst med 2-0.

Hjemmeholdet fik ellers en gylden mulighed for at reducere i overtiden, men Simon Brogaard klarede på flotteste vis straffesparket.

- Som menneske er Simon en helt igennem god fyr, og på banen har han både forcer på stregen med sine reaktionsevne, og samtidig viser han også kvalitet i spillet ude i feltet, siger Claus Christiansen.

Trods stor udskiftning på holdet, og mange nye, unge spillere, har Simon Brogaard og Ringkøbing IF blot indkasseret 11 mål i løbet af efteråret, hvilket er tredjebedst i pulje 3.

- En anden faktor er måske også, at han har fået en kæreste, så Simon er blevet mere rolig, lyder det med et grin fra Claus Christiansen.

Stort tillykke med den fortjente nominering til Simon – og til alle andre, hold øje med afstemningen på LigaBolds Facebook-side i den kommende tid.