Stor mundfuld venter på Green Arena

Med sejren i Herning Fremad øgede RIF afstanden til bunden af nedrykningspuljen, men søndag eftermiddag venter der endnu sværere modstand, når Århus Fremad kommer til Ringkøbing og Green Arena.

Det bliver et møde med et tophold, som er godt spillende, så der venter værterne en svær opgave.

- Det bliver en stor mundfuld for os, ingen tvivl om det, men nu må vi se, hvad de stiller med, for det er jo deres andethold. Førsteholdet spiller lørdag, og ud fra den kamp bliver det muligt at danne sig et overblik over, hvem de kommer med, siger Claus Christiansen, som har en trænerfortid i Århus-klubben.

Dermed kender han spillerne og spillestilen godt, flere af dem har han selv trænet, og han nikker bekræftende, når folk kalder søndagens gæster for rækkens bedst spillende hold.

- Det er det, men omvendt er vi også på rette vej efter to sejre. Jeg fornemmer, at spillerne er ved godt mod, så vi er selvfølgelig klar til at udfordre Århus Fremad, slår Claus Christiansen.

Det bliver dog uden Lennard Lauridsen, som er ude med karantæne, og derudover er Dennis Juelsgård ukampdygtig på grund af sin knæskade, som efter al sandsynlighed holder ham ude i længere tid.

Til gengæld er der gensyn med Klaus Moesgaard, Tobias Plauborg Jensen og Christian Pinholt, hvilket giver følgende RIF-trup:

Simon Brogaard, Brian Andersen, Mikkel Holk, Mikkel Kjeldstrup, Kasper Jessen, Mads Dahl, Lauge Olesen, Klaus Moesgaard, Christian Pinholt, Anders Vestergaard Larsen, Tobias Plauborg Jensen, Kristian Bilberg, Andreas Lauridsen, Anders Vesterbæk, Johan Søndergaard Larsen og Magnus Ulrich.

Opgøret fløjtes i gang klokken 14.00, og det bliver tilladt med op til 500 mennesker på Green Arena, men publikum skal have Coronapasset med, de skal se kampen siddende, og de generelle retningslinjer på grund af Corona skal naturligvis fortsat følges.