Stærk spiller skifter til Ringkøbing IF

Allerede nu står det klart, at der som minimum er ét nyt ansigt, når RIF-spillerne efter en velfortjent sommerferie genoptager træningen forud for den nye sæson.

Det nye ansigt tilhører Oliver Nielsen, 21-årig venstrebensspiller, og han kommer til klubben fra FC Sydvest.

- Først og fremmest får vi en rigtig dygtig spiller, som både spillemæssigt og menneskeligt passer godt til vores klub. Oliver kommer fra et højere niveau, så det siger sig selv, at han har meget godt at bidrage med, siger RIF-sportschef Nicolai Wael.

Oliver Nielsen fik sin fodboldopdragelse i Bramming, Hjerting samt Esbjerg fB, og udover FC Sydvest har han også i en kort periode spillet for Thisted FC.

- Vi får en ung, hurtig og powerfuld spiller, og ydermere er Oliver meget moden af sin alder, så det er både på og uden for banen en virkelig god fyr, fortæller Nicolai Wael.

Hos Oliver Nielsen er der ligeledes glæde over det kommende klubskifte, for han har altid haft et positivt indtryk af RIF.

- Jeg har haft fornøjelsen af at spille mod RIF flere gange, og det har altid virket som et fedt sted at spille. Det er en ambitiøs klub med stor opbakning, og jeg ser frem til at blive en del af et godt træningsmiljø, siger Oliver Nielsen, der beskriver sig selv som en hurtig og offensiv spiller med udgangspunkt i venstre side.

- Jeg trænger til at genfinde glæden ved fodbold igen efter en periode med ret mange nederlag, og jeg vil gøre alt for at bidrage til opbygningen af noget stærkt i RIF, så vi på sigt får klubben tilbage i 2. division, lyder det fra den kommende RIF-spiller.

Et stort og varmt velkommen til Oliver – vi glæder os til at se dig i RIF-trøjen.