Stærk indsats gav et point mod topholdet

Søndag var stemningen forholdsvis flad på Green Arena.

Ordene var få, støvler blev banket hårdt i jorden, for et point via 3-3 mod Kolding Boldklub var på baggrund af en 3-1 føring ikke godt nok.

Det var et dårligt point.

Onsdag aften hentede RIF-mandskabet så et godt point, da det på udebane mod topholdet Hedensted IF blev 1-1 - gæsternes scoring satte unge Jeppe Graversen i nettet efter en klinisk omstilling, som havde Simon Brogaard, Mikkel Kjeldstrup og Christian Pinholt involveret.

- Vores første halvleg var virkelig fin, og med en smule mere kvalitet havde vi scoret yderligere inden pausen, siger RIF-cheftræner Claus Christiansen.

Han havde til opgøret ændret en smule på tilgangen til kampen, og det viste sig at være en god idé mod rækkens bedste mandskab.

- Efter pausen savnede vi overskud og dygtighed til at true dem yderligere, men til gengæld forsvarede vi os rigtig flot. Tobias og AV spillede konsekvent og stærkt i midterforsvaret mod en modstander, som skruede op for tempoet. De udlignede efter en times spil, og resten af tiden fokuserede vi på at holde dem fra yderligere scoringer, hvilket vi lykkedes godt med, siger RIF-cheftræneren.

Mod slutningen af kampen så han indskiftede Johannes Paustian få det røde kort efter advarsel nummer to, så han er med sikkerhed ikke med i den kommende udekamp mod Odder.

- Spillerne leverede en godkendt indsats, og der var ekstra plusser til Klaus Moesgaard og anfører Mikkel Kjeldstrup. I forhold til Kolding-kampen forsvarede vi os markant bedre denne gang, og nu gør vi klar til den tredje kamp på seks dage, siger Claus Christiansen, som også kunne glæde sig over, at Andreas Bonde gjorde comeback for gæsterne.