Spillere og samarbejdspartnere hjælper hinanden i Ringkøbing IF

I Ringkøbing IF bliver vi rigtig glade, når vores spillere og samarbejdspartnere hjælper hinanden.

Derfor var det også en glædelig meddelelse, der tikkede ind, da holdets målmand og anfører, Mads Petersen, gerne ville rose én af klubbens samarbejdspartnere i form af Hydro Autocenter. 

”Hydro Autocenter og Per Seisbøll stod til rådighed og hjalp mig virkelig meget, da jeg skulle have en ny bil. Jeg har mange ture vestpå fra Silkeborg, og jeg skulle bruge lidt mere plads til stængerne, og her fandt vi heldigvis den helt rigtige bil til den rigtige pris,” siger Mads Petersen og fortsætter. 

”Efterfølgende har jeg oplevet en virkelig serviceminded og hjælpsom værkstedsafdeling, som gør meget for at stå til rådighed, når jeg har haft brug for det, og det er også den helt store grund til, hvorfor jeg ikke bare får serviceret bilen og skiftet dæk hos en lokal i Silkeborg, hvor jeg bor,” lyder det fra målmanden. 

Hos Hydro Autocenter glæder man sig over de rosende ord, og man ser frem til endnu et år i den stærke RIF-familie. 

”Sammen med Mads fandt vi en passende bil til en passende pris, og vi er da rigtig glade for, at han er glad for bilen. Mads er en rigtig god fyr og dermed også en god ambassadør for os, når han kører rundt i en af vores biler. Vi vil gerne vise flaget lokalt i byen, og hvis vi gerne vil støttes af de lokale i byen, så bliver vi også nødt til at vise os selv frem, og det er vi meget glade for at kunne gøre via Mads’ bil og ved at støtte Ringkøbing IF samtidig,” forklarer Per Seisbøll fra Hydro Autocenter. 

Hos Ringkøbing IF er vi ligeledes glade for, at Hydro Autocenter fortsætter i RIF-familien i 2019, og vi ser frem mod et fortsat godt samarbejde.