Spændende topbrag venter i Nordjylland

Der er i sandhed lagt i kakkelovnen til en utrolig spændende topkamp, når Ringkøbing IF i morgen tager en tur til Pandrup for at møde Jammerbugt FC.

Ringkøbing IF er placeret på en fjerdeplads med 22 point, der alle er kommet i hus i de sidste otte kampe, hvor det er blevet til syv sejre og en enkelt uafgjort.

Og Ringkøbing IF’s seneste nederlag ligger faktisk så langt tilbage, at det netop kom mod Jammerbugt FC i sæsonens første indbyrdes opgør. Her tabte Ringkøbing IF nemlig med 1-2 til nordjyderne på Green Arena, men siden da er skuden altså blevet vendt.

To placeringer over Ringkøbing IF med to point mere kontoen finder vi Jammerbugt FC, der har været utrolig stærke i den første halvdel af sæsonen.

De første ti kampe havde nordjyderne hentede syv sejre og en enkelt uafgjort, inden det så blev til sæsonens første nederlag, da man tabte 1-3 på udebane mod Kolding IF, der pt. topper 2. Divisions Pulje 1.

De mange point, som Jammerbugt FC har skrabet sammen, er i særdeleshed kommet på baggrund af en stærk defensiv, hvor holdet blot har lukket otte mål ind i 11 kampe, hvilket er bedst af alle hold i 2. Divisions Pulje 1.

Samtidig har holdet selv nettet 21 gange, og her er det især den tidligere Ringkøbing IF-spiller Sead Gavranovic, der har været farlig, da han har scoret syv gange i indeværende sæson, hvilket kun er overgået af tre spiller i hele 2. Division. 

Derudover har det altid været svære kampe for Ringkøbing IF i Pandrup, der aldrig har vundet en udebanekamp mod Jammerbugt FC, så der er ingen tvivl om, at der venter spillerne en meget stor udfordring i morgendagens topopgør. 

Men Ringkøbing IF kommer også med en enorm selvtillid, og holdet vil helt sikkert fighte, alt de har lært for at hive point med hjem til vestkysten. 

Og det bliver en spillertrup der får Jacob Sandal tilbage efter endt karantæne, mens der fortsat er tvivl om Jonas Magnussen og Mikkel Kjeldstrup når at blive klar til opgøret, ligesom flere langtidsskadet spillere må sidde over. 

Opgøret mellem Jammerbugt FC – Ringkøbing IF fløjtes i gang lørdag klokken 14:00 på Sparekassen Vendsyssel Arena. 

Har man ikke tiden til at tage turen med til Pandrup, så kan kampen følges på Facebook eller via Radio Max, ligesom den kan ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/jammerbugt?id=23153.