Sommerferien indledt med et point og komisk selvmål

Sæsonens sidste kamp på Green Arena, som sluttede 2-2, fik en smuk optakt, da den fineste stilhed sænkede sig til ære for RIF-ikonet Knud Hage, der gik bort i en alder af blot 69 år – selv fuglene skruede ned for sangen i respekt for en mand, som gjorde så meget for klubben.

Hjemmeholdets spillere bar også sørgebind til opgøret mod Nørresundby, som kom til Vestjylland i forsøget på at redde eksistensen i danmarksserien.

Gæsternes motivation var tydelig i kampens indledende fase, hvor nordjyderne dominerede på bolden, hvilket blandt andet skaffede dem en stribe hjørnespark.

Rigtig farligt blev det dog aldrig, men de rødklædte Nørresundby-spillere blev ved med at lede efter en åbning.

Den kom midt i halvlegen, men det var i nordjydernes egen defensiv.

En lang bold fra Lauge Olesen nåede frem til Andreas Lauridsen, som efter et par berøringer spillede bolden på tværs til en helt fri Casper Jessen, der køligt sparkede bolden i nettet til 1-0.

Inden pausen måtte gæsterne faktisk ty til hjælp fra hjemmeholdet for at komme tæt på en scoring – nemlig da Anders Vesterbæk leverede en lidt for lunken tilbagelægning, som målmand Simon Brogaard heldigvis klarede med en fin blokering.

Efter pausen var det så hjemmeholdet, som indledte bedst, og Lauge Olesen bød på titlen som topscorer i klubben, da han med venstrebenet sendte et fint spark mod nordjydernes mål, hvor Mikkel Møller dog præsterede en solid redning.

Anderledes så det ud kort efter, hvor Nørresundby-målmanden leverede et komisk selvmål, som han sikkert får at høre for i en rum tid.

Et højt indlæg fra Mads Dahl valgte Mikkel Møller simpelthen at slå ind i eget net, så værterne let og ubesværet kom foran 2-0.

Det fik gæsterne til at skrue ekstra op for tempoet, og fra det 63. til 68. minut resulterede det i to scoringer – begge sat ind tæt under mål efter indlæg fra siderne.

Den sidste af kampen blev mere intens end smuk, og det virkede til, at begge hold aldrig gav helt slip i jagten på et sejrsmål.