Skjern Bank forbliver i RIF-familien de kommede år

De gode nyheder fortsætter i Ringkøbing IF, hvor vi er glade for at kunne meddele, at Skjern Bank fortsætter som guldsponsor i klubben indtil udgangen af 2021.

I Skjern Bank ser man frem til at fortsætte den rejse, som Ringkøbing IF har været på de seneste år.

”Vi vil gerne fortsætte i Ringkøbing IF, fordi vi er glade for det samarbejde vi har. Vi er glade for det netværk, der er i klubben, og det vil vi gerne fortsætte. Ringkøbing IF har samtidig været på en spændende rejse de sidste par år, som vi gerne vil med videre på. Vi har en fantastisk kommune, der byder på mange ting sportsligt, og der hører Ringkøbing IF i den grad ind. De ting, der sker i klubben, passer rigtig godt til de ting, vi gerne vil, og det vil vi gerne være en del af i fremtiden også,” fortæller IT- og Marketingchef i Skjern Bank, Jørgen Dalgaard.

I Ringkøbing IF er man naturligvis også glad for at fortsætte samarbejdet med Skjern Bank.

”Vi er rigtig glade for, at Skjern Bank gerne vil fortsætte deres støtte i Ringkøbing IF. Det er utrolig vigtigt for en klub som vores, at vi kan planlægge længere frem, og vi er meget glade for, at Skjern Bank tror så meget på vores projekt, at de har sat sine signaturer på en ny to-årig samarbejdsaftale, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde de kommende år,” fortæller sponsor- og eventchef i Ringkøbing IF, Lars Bræmer.

Du kan følge Skjern Bank på Facebook lige her eller besøge deres hjemmeside her.