Skæve vinkler forud for Middelfart Boldklub - Ringkøbing IF

 Vi har fundet et par skæve vinkler og sjove statistikker forud for morgendagens opgør mellem Middelfart Boldklub – Ringkøbing IF.
 

VIDSTE DU:

… at Middelfart Boldklub og Ringkøbing IF har mødt hinanden otte gange i 2. Division? 

… at de to hold generelt spiller meget tætte opgør imod hinanden, da det kun er et af de otte opgør, hvor et af holdene har vundet med mere end et mål?

… at Ringkøbing IF stadig har sin første sejr i Middelfart til gode, da man har tabt tre gange og spillet en enkelt kamp uafgjort, hvilket var sidste gang de to hold mødtes i Middelfart?

… at Middelfart Boldklubs hjemmebanestatistik ikke er prangende i denne sæson, da holdet har vundet fire kampe, spillet tre kampe uafgjort og tabt tre af deres 11 hjemmebanekampe?

… at Ringkøbing IF ikke har tabt i de seneste fire kampe, hvor det er blevet til to sejre og to uafgjorte.

… at Ringkøbing IF’s opgør i Middelfart er holdets kamp nummer 143 i 2. Division, og det er blevet til 183 point i de kampe?

… at Kasper Møller Thomsen i sidste uge rundede kamp nummer 75 for Ringkøbing IF, og der derfor venter blomster til næste hjemmebanekamp?

… at Anders Vestergaard Larsen også nærmer sig en milepæl, da han kan spille kamp nummer 199 for Ringkøbing IF i morgen?

Morgendagens opgør mellem Middelfart Boldklub – Ringkøbing IF fløjtes i gang klokken 14:00, og kampen kan følges på Facebook, høres via Radio Max og ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/middelfart?id=41397.