Skadesplaget Ringkøbing IF skal på sæsonens første tur til Fyn

I morgen skal Ringkøbing IF i kamp igen, når turen går til det sydvestlige Odense for at møde Dalum IF.

Morgendagens værter har fået en rigtig fin start på denne sæson, hvor det er blevet til tre sejre, en enkelt uafgjort og tre nederlag i de første syv kampe.

Hjemme på Lars R. Jacobsen Park har holdet også vist sig glimrende, da det i tre kampe er blevet til to sejre og et enkelt nederlag. Nederlaget kom i sæsonpremieren imod Brabrand IF, men efterfølgende er det blevet til en 5-1 sejr over FC Sydvest og senest en 4-2 sejr over VSK Aarhus.

Skal Ringkøbing IF have noget med hjem fra kampen, så bliver det alfa og omega, at man får lukket af bagtil – især fordi morgendagens modstander har vist sig at besidde en rigtig farlig offensiv. Holdet er nemlig det næstmest scorende i puljen, da man har nettet hele 15 gange i de første syv kampe, og der venter dermed en stor opgave for Ringkøbing IF’s defensiv.

I Ringkøbing IF må man desværre også erkende, at en ulykke sjældent kommer alene sæsonstarten in mente.

Op til morgendagens kamp er truppen nemlig utrolig skadesplaget, og man må desværre undvære Ragnar Leósson, Mikkel Kjeldstrup, Nikolaj Pape Sørensen, Gloire Rutikanga og Dennis Juelsgård til opgøret i Dalum, hvilket givetvis har givet et par mindre hovedpiner til trænerteamet.

Det giver dog muligheden for at andre spillere kan træde til, og selvom nogle givetvis kommer til at spille på uvante positioner, så får de også lov til at bevise, at de skal være en del af trænerens foretrukne startopstilling fremadrettet.

Mens skaderne er mange, så kan Ringkøbing IF glæde sig over, at man fortsat har sæsonens første karantæne til gode, hvilket Dalum IF ikke kan prale af. I sidste weekend modtog Dalum IF’s Frederik Humlegaard nemlig et gult kort, hvilket skubbede ham over den berømte grænse, og han må dermed sidde over med karantæne i morgen.

Og netop Frederik Humlegaard har tidligere været ond ved Ringkøbing IF. Da holdet gæstede Dalum IF i sidste sæson endte det nemlig med et 0-2 nederlag, og her tegnede den vævre offensivspiller sig for et mål og en assist.

Senere på sæsonen fik Ringkøbing IF revancheret det nederlag, da man hjemme på Green Arena besejrede Dalum IF med 4-2, og dermed har Ringkøbing IF den interne håneret, inden morgendagens opgør.

Om man fortsætter med det, finder vi ud af i morgen klokken 14:00, hvor opgøret i mellem Dalum IF – Ringkøbing IF fløjtes i gang.

Kampen kan som altid følges via Facebook, høres via Radio Max og ses live hos Ekstra Bladet+.