Simon Vesterbæk: "September kunne vel ikke have forløbet bedre"

Som den første i Ringkøbing IF’s historie blev Simon Vesterbæk kåret til månedens spiller i september måned. 

Den kåring kom på baggrund af flotte præstationer i de fem kampe, Ringkøbing IF spillede i september, og forsvarsspilleren er da også meget godt tilfreds med, hvordan det er gået.

”September kunne vel ikke have forløbet bedre end tilfældet var – hverken personligt eller for holdet. Vi høstede 13 ud af 15 point, hvilket må siges at være mere end godkendt. Personligt har jeg været en del af en velfungerende defensiv med en fantastisk målmand bag os, som kun har lukket tre mål ind i hele september. Det har været afgørende for pointhøsten, da vi i kampene kun har skulle lave et enkelt mål eller to for at få alle tre point,” fortæller Simon Vesterbæk.

Det har samtidig været en meget begivenhedsrig start på sæsonen for Simon Vesterbæk, men han har dog ikke noget problem med at holde fødderne på jorden.

”For at være helt ærlig så tænker jeg ikke så meget over den start, jeg har fået, og hvor begivenhedsrig den har været. Jeg forsøger stadigvæk at forbedre mig bedst muligt til hver eneste træning og hver eneste kamp, så jeg kan lægge yderligere på mit spil,” lyder det fra forsvarsspilleren.

Og næste kamp for Simon Vesterbæk og holdkammeraterne er i Pandrup, hvor der venter et regulært topopgør mod rækkens nummer to fra Jammerbugt FC, og det bliver en svær kamp.
”Jammerbugt er et godt fodbold, som gerne vil have bolden meget og er dygtige til det. Så jeg forventer en hård kamp, hvor vi vil komme til at forsvare os meget. Vi har dog vist i de sidste otte kampe, at vi kan slå alle hold i rækken, så vi skal gå ind til kampen med den samme tro på tingene, som det har været tilfældet i de sidste mange kampe,” siger han til slut.

Opgøret mellem Jammerbugt FC – Ringkøbing IF fløjtes i gang lørdag klokken 14:00 på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Kampen kan følges på Facebook eller via Radio Max, ligesom den kan ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/jammerbugt?id=23153.