Simon Brogaard fortsætter i RIF

RIF har også i den kommende sæson en stærk mand på plads i målet.

22-årige Simon Brogaard har nemlig forlænget sin aftale med klubben, og det tvivlede han egentlig ikke ret meget på.

- Jeg nyder virkelig at være i klubben. Det er en både dejlig og ambitiøs klub, og den vil jeg meget gerne fortsætte med at være en del af, siger Simon Brogaard.

Han greb i den grad chancen, da han blev forfremmet til førstemålmand, og siden har han kun bygget på, så han i dag fremstår som en sikker sidste skanse bag et velfungerende forsvar.

- Mit forhold til målmandstræner Brian Andersen er virkelig godt, og det samme er gældende i forhold til resten af trænerstaben og folkene omkring holdet. Selvfølgelig var der lige en tilvænningsperiode, da jeg blev udpeget som førstemålmand, men i dag føler jeg mig sikker, hvilket Brian, staben og holdkammeraterne har stor ære af, siger Simon Brogaard.

Han er tilfreds med den udvikling, han har været igennem, men det er ikke slut endnu, for RIF-målmanden er en ambitiøs mand.

- Vi er godt i gang med at bygge et stærkt hold, og jeg er sikker på, at vi med tiden skaber et mandskab, som igen rækker ud efter 2. division.

RIF-mandskabet skulle lige finde fodfæste igen efter nedrykningen fra 2. division, men genopbygningen af en stærk trup forløber tilfredsstillende, og det tegner også lovende forud for næste sæson.

- Jeg håber og tror, at vi i den kommende sæson gør os fortjent til oprykningsspil i stedet for nedrykningsspil, og de mange unge spillere har fået værdifuld erfaring i denne sæson, som kun gavner dem fremadrettet, siger Simon Brogaard.

For sportschef Nicolai Wael er aftalen med Simon Brogaard endnu en vigtig brik i skabelsen af truppen til den kommende sæson.

- Simon har gjort det fremragende, og han udvikler sig fortsat. Han er en vigtig spiller for klubben, så vi glæder os meget over, at han fortsætter hos os, siger Nicolai Wael, som har en travl periode med at sammensætte RIF-truppen.

- Målmandsposten er vigtig for ethvert hold, og nu ved vi, at vi har stor kvalitet på positionen, hvilket giver et stærkt fundament. Både som spiller og menneske er Simon en fornøjelse at samarbejde med, og vi ser frem til, at vi i fællesskab opnår flotte resultater i den kommende tid, siger RIF-sportschefen.

Det kan passende begynde allerede onsdag aften, hvor RIF-mandskabet i sæsonens næstsidste kamp møder Kjellerup IF på udebane.

Selvfølgelig med Simon Brogaard på mål.