Seks-points-kamp venter på Green Arena for Ringkøbing IF

På forhånd havde hverken Ringkøbing IF eller Næsby Boldklub nok set sig selv med én sejr efter ni kampe i 2. Division, men det er ikke desto mindre tilfældet for søndagens kombattanter på Green Arena.

På trods af det faktum må begge hold dog gå ind til søndagens kamp med en smule selvtillid i bagagen.

Efter et point i de første syv kampe for Næsby Boldklub og to point for Ringkøbing IF i de første syv kampe, så har begge hold hentet fire point i de sidste to.

Næsby Boldklub vandt først 2-0 imod VSK Aarhus og senest blev det så til 1-1 imod Thisted FC, hvor man ellers var i overtal i godt og vel 70 minutter.

For Ringkøbing IF er de fire point kommet efter et fremragende comeback i Dalum, hvor man var nede med 1-3 kort før tid og fik udlignet med to sene scoringer, og i sidste weekend besejrede man så AB med 2-1, som ellers var ubesejret forud for opgøret.

Ringkøbing IF’s fine resultater de seneste par kampe bliver kun bedre af, at holdet samtidig døjer med skader, hvor især den centrale midtbane er blevet hårdt ramt med skader til fire mand, men Casper Petersen og Martin Egelund har gjort det glimrende på den uvante position, som endda også er blevet krydret med et par fine scoringer.

Hvordan lazarettet til morgendagens kamp helt præcis ender med at se ud, er stadig uklart, men helt sikkert er det i hvert fald, at Dennis Juelsgård og Ragnar Leósson ikke kommer i spil, mens der stadig er tvivl om flere andre. Heldigvis kan Ringkøbing IF konstatere, at man ikke har nogle spillere ude med karantæne – noget som i øvrigt også gælder Næsby Boldklub.

Næsby Boldklub er desuden et mandskab som Ringkøbing IF tidligere stødte ind i en del, men det sidste opgør ligger tilbage i 2015, og det er derfor ikke et hold, man har mødt, mens Nicolai Wael har været cheftræner for klubben.

Tre gange har holdet fra Fyn gæstede Green Arena, og her kan Ringkøbing IF se tilbage på nogle fine resultater, hvor det er blevet til to sejre og en enkelt uafgjort.

Skal den stime fortsættes, så kræver det, at man især holder godt øje med Martin Lund. Den tidligere Horsens-angriber har scoret fem ud af Næsby Boldklubs 11 mål i denne sæson, og det kan meget vel være nøglen til point og en eventuel sejr.

Om det ender med det, finder vi ud af søndag klokken 13:00, hvor opgøret imellem Ringkøbing IF – Næsby Boldklub fløjtes i gang.

Er man forhindret i at møde op på Green Arena, så kan kampen følges på Facebook eller ses live med Ekstra Bladet+.