Sejrsløse Kjellerup IF gæster Ringkøbing og Green Arena

Efter to svære udebanekampe i træk vender Ringkøbing IF på søndag hjem til Green Arena, hvor Kjellerup IF kommer på besøg i årets næstsidste hjemmebanekamp. 

Og Kjellerup IF har haft en meget svær sæson indtil videre, hvor det endnu ikke er blevet til en sejr i de første 13 kampe, der i stedet har budt på fire uafgjorte og ni nederlag, og det placerer søndagens gæster på en sidsteplads i 2. Divisions Pulje 1.

I den seneste spillerunde var Kjellerup IF dog ikke langt fra at hente sæsonens første sejr, da de mødte Odder IGF. Holdet var nemlig foran 2-1 indtil slutfasen, men her fik Odder IGF sendt en udligning ind over stregen, og derfor er Kjellerup IF altså stadig uden sejr, selvom den var tæt på at komme. 

Hos Ringkøbing IF er man også kommet en smule ned på jorden efter en stime som ubesejret i otte kampe er blevet erstattet af to nederlag i træk mod topholdene Jammerbugt FC og Kolding IF. 

Spillemæssigt viste holdet dog rigtig gode takter i fredags mod Kolding IF, og med lidt ekstra skarphed i de to felter, havde der været fine muligheder for point, så stemningen og troen på point er fortsat ganske høj i spillertruppen. 

Og point er der også behov for, hvis man skal hoppe på toget mod toppen, hvor der lige nu er ni point op til Kolding IF på førstepladsen og seks point op til Skive IK og Jammerbugt FC der deler andenpladsen. 

Derfor bliver det helt sikkert også et Ringkøbing IF-mandskab, der kommer til at jagte alle tre point. Dem var man også meget tæt på i det omvendte opgør tidligere på sæsonen, men her endte opgøret 1-1, da Kjellerup IF bragte balance i regnskabet på et straffespark dybt inde i overtiden. 

Det bliver dog med sikkerhed en Ringkøbing IF-trup uden Lennard Lauridsen, der er ude med karantæne efter et gult kort i Kolding IF, men Kjellerup IF må samtidig også undvære Mads Vestergaard, der også modtog et gult kort i opgøret mod Odder IGF og er kommet over den magiske grænse for karantænepoint. 

Opgøret mellem Ringkøbing IF – Kjellerup IF fløjtes i gang søndag klokken 14:00 på Green Arena. 

Kampen kan følges på Facebook eller ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/ringkobing?id=22686

Kamppartner er Stanleybet, der sørger for en masse konkurrencer før og under opgøret, så det er en god idé at møde op på Green Arena i god tid.