Sæsonens sidste udebanekamp venter i Vanløse

Kampene kommer som perler på en snor for Ringkøbing IF i øjeblikket, men snoren nærmer sig så småt sin afslutning.

For på mandag gælder det nemlig sæsonens sidste udebanekamp for Ringkøbing IF, og det er en af de længere, da turen går over Storebælt med endelig destination i Vanløse.

Og Vanløse IF og Ringkøbing IF ligger side om side i tabellen med det samme pointantal, men det er morgendagens værter, der har overhånden en smule, da de har den bedste målscore, og dermed indtager de 11. pladsen, mens Ringkøbing IF er henvist til 12. pladsen i rækken.

Og det er første gang, at de to hold mødes, og derfor bliver det helt sikkert et ganske spændende bekendtskab for begge mandskaber, der givetvis ikke ved alt for meget om modstanderholdet på forhånd.

Hvad vi dog ved, er, at Vanløse IF har haft en rigtig flot sæson. Holdet rykkede op i 2. Division til denne sæson efter fem års fravær, og de er den eneste oprykker, der formåede at sikre sig en plads i Oprykningsspillet i denne sæson.

Det formåede man med en 5. plads og 33 point for 22 kampe – hvilket var det samme pointantal som Ringkøbing IF også selv fik hentet ind.

Og derfor Vanløse IF narturligvis også hentet det samme pointantal i Oprykningsspillet som Ringkøbing IF – nemlig syv point i de sidste ni kampe.

Og ligesom Ringkøbing IF fik morgendagens værter også en ærgerlig start på Oprykningsspillet, hvor åbnede med fire nederlag, inden man spillede 1-1 imod HIK, og ugen efter hev man også Oprykningsspillets første sejr, da man besejrede Brabrand IF med 3-1.

Herefter blev det igen til to nederlag, men i onsdags fik man så skovlen under Brønshøj Boldklub, som man besejrede med 2-0, og den sejr skubbede lige præcis Vanløse IF over Ringkøbing IF i tabellen.

For efter syv point i tre kampe er Ringkøbing IF rendt ind i to nederlag i træk, og dermed har man måtte se sig overhale af både HIK og Vanløse IF, hvor man er placeret på sidstepladsen i Oprykningsspillet.

Det er dog vigtigt at huske på, at der selvfølgelig er 12 hold under Ringkøbing IF – men de er selvfølgelig alle placeret i Nedrykningsspillet. Og der skal da heller ikke herske nogen tvivl om, at Ringkøbing IF meget gerne vil have tre point i morgen, så man kan hoppe væk fra sidstepladsen i Oprykningsspillet.

Og heldigvis er holdet også forskånet for karantæner, men skader har dog ramt holdet i stor stil, og hvem der er til rådighed i morgen må tiden vise.

Opgøret kan som altid følges på Facebook, Radio Max og ses live via dette link: https://mycujoo.tv/video/vanlose?id=41782.

Kickoff er klokken 14:00 i Vanløse.