Sæsonens sidste kampe er på plads for Ringkøbing IF

Hvis ellers statsminister Mette Frederiksen er med på det, indleder 2. divisionsholdet på udebane mod Hillerød lørdag den 13. juni

Ringkøbing IF er klar til at forsvare klubbens position som 2. divisionsklub, de resterende seks kampe er nu programsat, og statsminister Mette Frederiksen er personen, som afgør, om der skal spilles.
Det kræver nemlig at forsamlingsforbuddet i det offentlige rum hæves fra de nuværende 10 personer, og der ventes en afklaring senest den 8. juni.
Kampprogrammet er dog på plads, og Ringkøbing IF’s mandskab kan se frem til følgende kampe:

Lørdag den 13. juni, klokken 14.00: Hillerød-RIF
Lørdag den 20. juni klokken 15.00: RIF-B93
Onsdag den 24. juni klokken 19.00: RIF-Skovshoved
Lørdag den 27. juni klokken 15.00: Slagelse-RIF
Onsdag den 1. juli klokken 19.00: FA 2000-RIF
Lørdag den 4. juni klokken 15.00: RIF Holbæk

- Det er vigtigt for os at komme godt fra start – de to hold under os, Vejgaard og Skovshoved, møder hinanden i første runde – så taber vi i Hillerød, ryger vi ned på en direkte nedrykningsplads. Det pres vil vi gerne være foruden, siger sportschef Jens Nielsen.
Han kender ikke så meget til de kommende modstandere, men han glæder sig over hjemmebane mod nærmeste konkurrent Skovshoved på en hverdagsaften samt hjemmebane i sidste spillerunde.
- Det er jo svært at spå om, hvordan stillingen ser ud i de sidste runder, men mon ikke der kommer kampe, hvor der er hold, som ikke har noget at spille for.

Sportschefen er sikker på, at trænerteamet forbereder sig grundigt som altid, og Jens Nielsen er optimistisk med hensyn til at komme i gang med de sidste seks spillerunder – blandt andet bakket op af en god fornemmelse hos Divisionsforeningen.
- Det bliver i givet fald uden tilskuere samt med forskellige retningslinjer og protokoller, som vi naturligvis følger, men bare det at komme i gang med at spille igen, betyder meget for mange, siger Jens Nielsen, som, med statsministerens velsignelse, kan se frem til første opgave mod Hillerød, som inden Corona-pausen sluttede af med at vinde 2-1 på udebane mod topholdet Vanløse.